Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '22

 
Kategori
Astroloji
 

22-28 Ağustos Haftası

22 Ağustos haftasına olumlu bir enerjiyle başlayacağız. Hafta sonuna doğru ise Başak Yeniayı etkileri baskın olacak. 
22 Ağustos Pazartesi düşüncelerimizi etkin bir şekilde dile getirmek için uygun bir gün. Olaylara daha derinlemesine yaklaşıp, iletişimde kendimizi kuvvetli hissedebiliriz. Fikirleri hayata geçirmek, önemli görüşmelerden verim almak mümkün. 
23 Ağustos Salı günü Güneş Başak burcuna geçecek. Tüm Başakların yeni yaşları şimdiden kutlu olsun. Akşamüstü saatlerinde olaylara daha net bakabilir, daha önce göremediklerimizi fark edebiliriz. 
24 Ağustos Çarşamba 12:40-16:10 arasında mümkünse yeni bir işe başlamaktan, önemli bir karar almaktan kaçınalım. Bu saatlerin öncesi veya sonrasını değerlendirebiliriz. Gün genelinde maddi konulara çözüm üretmek, aşkla ilgili yaralarımızı şifalandırmak mümkün.
25 Ağustos Perşembe Ay Aslan burcunda ilerlerken sabah saatlerinde duygularımızı daha rahat ifade edebileceğiz. Finansal konularda da bitirmek istediğimiz süreçleri sonlandırabiliriz. Akşam saatlerinde ise kalbimizden bir türlü atamadığımız ama atmak istediğimiz konuları halledecek gelişmeler yaşayabiliriz.
26 Ağustos Cuma gün genelinde mümkün olduğu kadar mevcut konuları tamamlamaya odaklanalım. Daha çok kendimizle kalmak bize iyi gelebilir. Akşamüstü saatlerinde dalgınlık, unutkanlık yaşayabiliriz. Akşam saatleri ise gergin enerjiler barındırdığından önemli konuşmalardan uzak durmak daha yerinde olacaktır.
Algımızı ve iletişim şeklimizi ifade eden Merkür, 26 Ağustos-29 Ekim arasında Terazi burcunda ilerleyecek. Merkür Terazi burcundayken iletişim şeklimiz daha diplomatik olur. 
Düşüncelerimiz ilişkiler üzerine odaklanır. Karşı tarafın ne dediğini, ne yaptığını daha çok önemseyip, hep bir denge tutturma çabasında oluruz. Bu yolculuğun 9 Eylül-3 Ekim’de olan kısmında ise Merkür retro harekette olacak. Daha sonra retro dönemine ait daha detaylı bir yazı paylaşacağım.
27 Ağustos Cumartesi Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Farkındalıkları, girişimleri tetikleyen yeniaylar başlangıçları ifade eder. Bu yeniayın sonuçlarını Eylül’ün ilk yarısında ve sonra da Kasım ayının ikinci yarısında göreceğiz. Mars’ın önemli etkisinin olacağı bu yeniay uzun vadede gitmemiz gereken yönü görebilmemiz için bazı çarpıcı olayları hayatımıza getirecek. Venüs-Uranüs etkileşimi de ikili ilişkilerde zorlanmaları gündeme getirecek. Eğer aklıselim düşünmeyi seçerek adım atarsak daha sonra bu adımların olumlu sonuçlarını alacağız.
28 Ağustos Pazar ise duygusal olarak kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Maddi konularda da engellerle karşılaşılabilecek bir gün. Zorlandığımız alanlarda ısrarcı olmamaya gayret edelim. Özellikle akşam saatlerinde detaylara çok takılmamak daha iyi hissettirebilir.
22 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
Hafta başında işle ilgili konularda olumlu gelişmeler gündemde. Çarşamba aşk hayatınızdaki sorunları çözme fırsatını değerlendirebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise çalışma arkadaşlarınızla iletişiminizde daha sakin kalmaya gayret edin. 
YÜKSELEN BOĞA
Pazartesi aşk hayatında ya da öne çıkmanız gereken konularda iletişiminiz kuvvetli olacak. Haftanın ilk yarısında sizi rahatsız eden evle ilgili durumları çözümleme şansı bulabilirsiniz. Maddi konularda risk almamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu ise ailevi konularda tartışmaya girmemeye özen gösterin.
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta başında aile ilişkilerinde daha etkin olup, evinizle ilgili konularda yenilikler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan sorunlarınızı da çözümlemeniz mümkün. Haftanın ikinci yarısı ise ebeveynlerle ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir. Fikir çatışmaları olabileceğinden fevri davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Pazartesi ikili ilişkilerde ve imza gerektiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İşle ilgili sıkıntı duyduğunuz alanlara çözüm bulabilirsiniz. Gizli düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bu hafta finansal konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
Haftanın ilk günleri iş hayatınızda ve yeteneklerinizi ortaya koyma konusunda iyi hissedeceksiniz. Bu hafta kendinizle ilgili yanlış inançlarınızı fark edip düzeltebilirsiniz. Hafta sonu ise ikili ilişkilerdeki değerinizi sorgulamaya yatkın olacaksınız.
YÜKSELEN BAŞAK
Haftaya keyifli ve kendinizi ifade etme konusunda etkin olarak başlayacaksınız. Çarşamba sizi kısıtladığını düşündüğünüz konularda rahatlama yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ise kendinizle ilgili alacağınız yeni kararların baskısını hissedebilir, uzak konumdaki olaylarla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
YÜKSELEN TERAZİ
Pazartesi evinizle ya da ebeveynlerle ilgili konularda daha aktif ve üretken olacaksınız. Eşinizle ya da ortağınızla yaşadığınız sorunlara çözüm geliştirebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise kendinizi kısıtlı hissettiğiniz alanlarda değişim yaşamak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla gerginliklerden uzak durmaya gayret edin.
YÜKSELEN AKREP
Hafta başında sosyal hayat içinde iletişiminiz etkin olacak. İşle ilgili sorunlarınızı da çözümleyebileceğiniz bu hafta ileriye dönük planlarınız gündemde olacak. Giderler konusunda endişe yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde sorumluluk alınması gereken konular sıkıntı yaratabilir.
YÜKSELEN YAY
Pazartesi iş hayatında ve kazançlarınızla ilgili konularda verimli gelişmeler olabilir. Bu hafta eğitimle veya çocuklarla ilgili sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında üstlenilen sorumluluklarda denge kurma gayretiniz olacak. Fikirleriniz engelleniyormuş gibi hissedebilirsiniz.
YÜKSELEN OĞLAK
Haftaya eğitimde ya da ticari konularda etkin olarak başlayacaksınız. Evle, ebeveynlerle ilgili sorunlu konuları halledebilirsiniz. Sağlıkla ilgili durumlar da gündeme gelebilir. Hafta sonu ise maddi konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde kıskanç davranmamaya gayret edin.
YÜKSELEN KOVA
Pazartesi kriz yaratan konularda, bitiremediğiniz işlerde etkin olup olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İletişim konusunda dengeleri sağlayabileceğiniz bu hafta giderler de gündeminizde olacak. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde karşı tarafa duygularınızı istediğiniz gibi aktarmakta zorlanabilirsiniz.
YÜKSELEN BALIK
Haftanın ilk günlerinde iş birliği gerektiren konularda oldukça sosyal ve aktif olacaksınız. Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise ikili ilişkiler gündeminizde olacak. Günlük akışınızda iletişim kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.
 
Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle sevgiler,
Sevgilerimle,
Aslıhan Doktoroğlu
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..