Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '07

 
Kategori
Su Sporları
 

50 metre yüzebilenleri bekliyoruz

50 metre yüzebilenleri bekliyoruz
 

Sevgili yüzme severler merhaba; daha hızlı yüzebilmek için ipuçları serisine gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. İlginiz sürdükçe bu seriye devam edeceğiz. Ancak izninizle bugün sizinle çok güzel bir haberi paylaşmak ve size bir davette bulunmak istiyorum.

Uzunca bir süredir hayalini kurduğum bir aktivite 19 Ağustor 2007’de gerçekleştirilecek. İstanbul’da İstinye’deki Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisleri’nde yapılacak olan yaş grupları yüzme yarışları esnasında lisanslı olmayan bizim gibi sıradan vatandaşların da yarışları yapılacak. Hem de lisanslı sporcular gibi nizami havuzda, hakemler ve kronometreler eşliğinde. Yarışlarla ilgili bilgi aşağıda. Başka sorunuz olursa http://www.yuzuyoruz.com/ sitesinde ana sayfanın en altında yer alan ‘Uzmanına sorun’ bölümünden sorunuzu sorabilirsiniz.

Yarışın yeri: Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisleri- İstinye, İstanbul

Zamanı: 19.08.2007 Pazar günü saat 10:00 ısınma, 10:30 yarışların başlaması

Tesise geldiğinizde müracaat edeceğiniz yer: Havuz bölümü resepsiyonu

Gelmeniz gereken saat: 10:00 civarında gelip mayonuzu giyip ısınmaya başlayabilirsiniz

Nasıl geleceksiniz? Aracınızla gelirseniz tesislerin girişinde park yeri var, toplu taşımacılıkla gelecekseniz tesislerin önünden geçen otobüs ve minibüsler var.

Neden gelmelisiniz? En iyi derecenizi öğrenebilmek ve amatör yüzme severlerle tanışmak için.

Yarış kategorileri: 50 metre serbest, sırtüstü, kurbağalama ve kelebek stillerinde erkek ve bayan kategorilerinde yapılacak. Yaş kategorisi, katılım durumuna göre belirlenecek.

Havuz: 50 metrelik üstü açık yüzme havuzu (resmi yukarıda). Ayrıca http://www.yuzuyoruz.com/ sitesinden ‘Bana uygun havuz nerede’ bölümünden Enka’yı seçerek daha fazla resim görebilirsiniz.

Kimler katılmalı? Herhangi bir sağlık problemi olmayan ve seri bir şekilde 50 metreyi yüzebilen herkes katılabilir. Havuza balıklama atlamak istemiyorsanız hakemlerden izin isteyerek sudan çıkış da yapabilirsiniz.

Yanımızda ne getirelim? Mayo (bayanlar için tek parça mayo, bikini değil) ve yüzücü bonesi şart. Gerekli malzemeleri yarış gününe kadar tedarik edemeyenler havuz resepsiyonunun yanındaki dükkandan satın alabilirler. Havuzdaki klordan rahatsız olursanız yüzücü gözlüğü de kullanabilirsiniz. Terlik ve havlunun yanısıra yedek mayo, şort ve tişörte de ihtiyacınız olabilir.

Sizlerle tanışıp yüzyüze sohbet etmek için sabırsızlanıyorum. Sağlıcakla kalın.

 
Toplam blog
: 103
: 11625
Kayıt tarihi
: 02.02.07
 
 

Yüzme aşkımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Yüzme öğrenmek isteyenlerden düzenli yüzenlere tüm yüzme ..