Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Nisan '09

 
Kategori
Güncel
 

5414’e göndereceğiniz boş mesajın boş olmayan yanıtı

5414’e göndereceğiniz boş mesajın boş olmayan yanıtı
 

5414’e bir boş mesaj gönderdim ve 5 saniye sonra içi boş olmayan bir yanıt geldi:

“Milliyet’in Baba Beni Okula Gönder kampanyasına 5 TL göndererek kızlarımızın okullaşmasına katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. ÇYDD”

Türkiye’nin kurtuluşu kızlarımızın eğitiminden geçiyor. Kızlarımızın eğitimi okullaşma ile olacak. ÇYDD, Baba Beni Okula Gönder kampanyasıyla bunu yapıyor. Kızlarımızın okula gönderilmesi için çalışıyor, birçoğumuzun yaptığı gibi yalnızca iyi dileklerde bulunmakla kalmıyor, yurtlar yaptırıyor, kızlarımıza burslar veriyor. Her yurt yüzlerce kızımızın karanlıktan aydınlığa çıkartıyor, her burs bir kızımızı cemaatlerin elinden kurtarıyor.

ÇYDD, yani Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği üniversitelerde onbinlerce öğrencimize destekte bulunuyor. Onların karanlık ellere düşmemesi için çalışıyor. ÇYDD, birilerini bu kadar hedefindeyse işte bunun içindir. “Üniversiteye gelecekler, maddi zorluklar içinde çaresiz elimize düşecekler, biz onların beyinlerini malum evlerimizde tertemiz yıkarız” diye düşünenler onbinlerce öğrenciye ulaşamıyorlar. Çünkü ÇYDD gibi ülkesini seven, Atatürk cumhuriyetini korumaya yemin etmiş sivil toplum kuruluşlarını karşılarında buluyorlar. ÇYDD’ne öfkeleri bundandır, gazetelerindeki o aşağılık ifadeler bunun dışa vurumundan başka bir şey değildir.

Kanal D Ana Haber, bu akşam ana haberde ÇYDD’ne destek kampanyası başlattı (1). Milliyet Blog yazarları olarak 5414’e boş mesaj göndererek ÇYDD’ne yani öğrencilerimize 5 TL destek olalım.

(1) Kanal D Ana Haber’den dev kampanya… (Milliyet, 16-4-2009): http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=15&ArticleID=1083925&Date=16.04.2009

Ankara, 16 Nisan 2009

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..