Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '12

 
Kategori
Güncel
 

60 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu: 8 ay önce öldüğü tahmin ediliyor

60 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu: 8 ay önce öldüğü tahmin ediliyor
 

Beykoz'da yalnız yaşayan 60 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu. Kadının 7-8 ay önce öldüğü tahmin ediliyor.

Beykoz’da, Jandarma Komutanlığı’nın yanındaki metruk bahçeli evde  tesadüf eseri bir kadın cesedi bulundu.

Beykoz Güncel Haber’in özel araştırmasına göre, Mürüde Münire Acar isimli, 1952 doğumlu ve akıl hastası olan kadının cesedi olay yerinde âdeta durmaktan kömürleşmiş bir halde bulundu.

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre, Mürüde Münire Acar’ın ağabeyi Ali İhan Acar da, 2010 yılında, aynı şekilde evinde ölü bulunmuştu.

İlginç olan ise, Mürüde Münire Acar’ın nüfus kaydında “gaip” yani, “ kayıp kişi” olarak geçiyor oluşu. Yaptığımız araştırma neticesinde, kadının evdeki varlığından komşularının da haberdar olmadığını öğrendik. Kadının, arasının bozuk olduğu ağabeyinin 2010 yılındaki ölümünden sonra eve döndüğü tahmin ediliyor.

Aldığımız bilgiye göre, komşuları, yetkililere verdikleri ifadelerde, yaşlı kadını 7-8 seneden beri görmediklerini belirtiyorlar.

Mehmet Yavuz Caddesi üzerindeki iki katlı bahçeli ve caddeden içerde kalan evin alt katında yaşayan kadının, kendisi gibi akli dengesi bozuk olan ağabeyinin ölümünden önce onunla aynı evin farklı katlarında küs olarak yaşamakta olduğu ancak bir süre sonra evi terk ettiği ifade ediliyor.

Olay, komşu binalardan birinde temizlik yapmakta olan bir vatandaşın, aslında gözden uzak olan bu metruk binada bir insan eli fark ederek, yetkilileri haberdar etmesi neticesinde ortaya çıktı.

Eve gelen yetkililer,  Mürüde Münire Acar’ın kurtlanmış ve yatağa yapışmış cesedi ile karşılaştılar. Yüzü tanınmayacak halde olan kadın, savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından Beykoz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yetkililer, kadının kış mevsiminde öldüğünü ve bu ölümün de muhtemelen soba zehirlenmesinden kaynaklandığını tahmin ediyorlar. Onları bu kanaata sevk eden ise, cesedin yanındaki sobada sönmüş halde bulunan odun ve kömür artıkları. Ancak kesin netice Adli Tıp Kurumu tarafından yapılacak olan araştırma sonrasında ortaya çıkacak.

Haber: Arzu Başlantı

arzubaslanti@yahoo.com

 
Toplam blog
: 230
: 1315
Kayıt tarihi
: 26.08.12
 
 

Doğum yeri: Berlin Siyasal Bilgiler Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu (Bölüm ve fakül..