Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '21

 
Kategori
Astroloji
 

7 Eylül Başak Yeniayı

Düzen Zamanı
7 Eylül Salı İstanbul saatiyle 03:52’te Başak Yeniayı gerçekleşecek. Yeniaylar yeni fikirlerin tohumlarının atılmasını, başlangıçları destekler. Bu yeniayla birlikte hayatımıza düzen getirmek istediğimiz alanlarda atacağımız adımlar üzerine yoğunlaşacağız. Üstelik etkisi uzun döneme yayılan adımlar olacak. Hem kazançlarımızla hem de ilişkilerde yolunda gitmeyen durumlarla ilgili olumlu gelişmelere fırsat veren bir görünüm var.
Duygulardan ziyade objektif bakış açısı bizi harekete geçirecek. Analitik düşünecek, detaylara odaklanacağız. Uzun zamandır bozulduğunu düşündüğümüz dengeleri yeniden kurma isteğindeyiz. 7-20 Eylül arasında daha üretken ve verimli olmaya çalışacağız.
Değer verdiğimiz ve bir değer ürettiğimiz alanlarda şartları değiştirmek istiyorsak, girişimde bulunmak için doğru zaman olacak. Uranüs’ün tam desteği ayağı yere sağlam basan girişimleri hızlandıracak.
Sağlık konularında gelişmeler yaşanırken günlük akış da yeniden düzenlenecek. Sağlığımızı ilgilendiren alanlarda yenilikler yapabiliriz. Sosyal ilişkilerin artacağı bu dönemde farklı bakış açıları ile farklı deneyimler yaşayabiliriz. Haritasında destek olan pek çok kişi bu dönemde yeni bir iş ya da aşk bulacak.
Dikkat edilmesi gereken, detaylarda kaybolmamak ve hiçbir şeyi takıntı haline getirmemek olacak. İki hafta boyunca sindirim sistemi sorunlarına karşı da temkinli olmakta fayda var.
Türkiye haritasının aldığı etkilere baktığımızda, eğitim ve alanında hareketli bir gündem olduğu görülüyor. Tarımla ilgili bazı düzenlemeler de yapılabilir.
Başak Yeniayı özellikle 4-10 Eylül, 3-9 Aralık, 2-8 Mart, 2-8 Haziran doğumluları ve değişken burçların (Başak, Yay, Balık, İkizler) 14 derecelerinde önemli vurguları olanları daha fazla etkileyecek.
Yükselen burçlara göre alacağımız etkiler ise şu şekilde;
YÜKSELEN KOÇ
İş hayatında olumlu değişikliklerin, gelişmelerin olacağı bir dönem. Sağlık konularında ve günlük yaşam düzeni ile ilgili de bazı yeni girişimler gündemde. İkili ilişkilerde geleceğe dönük planlar yapılabilir. Fakat baskıcı olmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BOĞA
Aşk hayatında yeni başlangıçları destekleyen bu yeniay çocuklarla ilgili konuları da gündeme getirecek. Hayattan alınan keyfin yüksek olacağı bir dönem. İşle ilgili yeni fikirler geliştirilebilir. Çalışma ortamında güç savaşlarına bağlı gerginlikler yaşanabilir.
YÜKSELEN İKİZLER
Evle ilgili uzun zamandır ertelenen işlerin tamamlanacağı bir dönem olacak. Ailevi konularda da bazı kararlar verilecek. Aşk hayatında olumlu gelişmeler olabilir. Kıskanç davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YENGEÇ
Yeni fikirlerin, yakın çevreyle olan ilişkilerin ön planda olacağı bir dönem. Yeni tanışmalar ve verimli görüşmeler gündemde. Evle ilgili bazı düzenlemeler yapılabilir. Ailevi konularda objektif karar vermeye dikkat edilmeli.
YÜKSELEN ASLAN
İş hayatında kazanç getiren sorumlulukların alınacağı bir dönem olacak. Geliri arttırmaya yönelik konulara odaklanılacak. Kardeşlerden, yakın çevreden destek gelebilir. İletişimde eleştirinin dozuna dikkat etmekte fayda var.
YÜKSELEN BAŞAK
Bu yeniay sürecinde daha pozitif bir bakış açısında olunacak ve önemli kişisel kararlar verilecek. Eğitimle ya da yurt dışıyla ilgili konularda fırsatlarla karşılaşılabilir. Finansal alanda da şanslı bir dönem. Aşk hayatında takıntılı davranmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN TERAZİ
Yeniay daha çok içe dönmeyi, yalnız kalmayı ve bu sayede bazı konularda farkındalık geliştirmeye destek veriyor. Aileyle ya da evle ilgili yarım kalmış işler için harekete geçilebilir. Aşk hayatı açısından da şanslı bir dönem. Kaygıları saplantı yapmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN AKREP
Bu yeniay yeni ortamlara girmeyi, yeni tanışmaları gündeme getiriyor. Yeni bir ilişki ya da ilişkinin farklı boyuta taşınması olabilir. Aileyle ilgili yarım kalmış konularda da olumlu gelişmeler yaşanır. Gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli.
YÜKSELEN YAY
İş yaşamında karşılaşılacak güzel fırsatların değerlendirilebileceği bir yeniay süreci olacak. Bu dönemde daha güçlü ve sağlam hissedilecek. Sosyal yaşam da hareketlenecek. Arkadaşlar arasında baskı kurma ile ilgili gerilimler yaşanabilir.
YÜKSELEN OĞLAK
Bu yeniay süreci hayata bakış açısında değişiklikler yapmaya çok müsait. Yurt dışı bağlantılı işler ve eğitim konularında gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda şanslı bir dönem. İş hayatında güç savaşlarından uzak durmaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN KOVA
Kriz yaratmış konuları çözümlemeyi, finansal alanda düzenlemeleri destekleyen bir yeniay olacak. Çok geri plana atılmış bazı korkularla da yüzleşmek mümkün. Seyahat planları yapılabilir. Olaylara tek yönlü bakmamaya dikkat edilmeli.
YÜKSELEN BALIK
İş birliği yapılan alanlarda ve ikili ilişkilerde iletişimin, paylaşımın verimli olacağı bir yeniay süreci olacak. İlişkilerde ileri dönük hedefler tekrar gözden geçirilebilir. Borçlarla, harcamalarla ilgili düzenleme yapılabilir. Arkadaş ortamında yaşanacak kıskançlıklara dikkat edilmeli.
 
Hepimize verimli adımlar atacağımız bir yeniay süreci dileğimle sevgiler,
Aslıhan Doktoroğlu
Astroloji ile ilgili bireysel danışmanlık için;
www.astrolojihan.com
Facebook / Instagram / Twitter @astrolojihan
 
Toplam blog
: 132
: 78
Kayıt tarihi
: 22.11.19
 
 

Astroloji konusunda düzenli yazılar paylaşıp, söyleşiler yapıp bir yandan da bireysel astroloji dan..