Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Eylül '21

 
Kategori
Astroloji
 

13 - 19 Eylül 2021 Astroloji

13 - 19 Eylül 2021 Haftalık Burç Astroloji: 17, 18 Eylül Ay, Venüs, Uranüs Dikkat! 
 
Her şey 11 Eylülde Tr Venüsün Akrep burcuna geçip -2 seviyesine düşmesiyle başlıyor. Haftanın en yoğun günleri 17 ve 18 Eylül olup toplam katsayı -11 seviyesindedir. Venüs hafta boyu düşük katsayıda olup hele 18 Eylülde -3 seviyesine inecektir. Bu durumdan Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar son derece olumsuz etkiler alabilirler. 
 
Hafta boyu ve bilhassa 18 Eylülde Natal Güneş ve Marsı Tr Venüsden olumsuz etki alanlar Tr Venüs hangi evlerindeyse o konulardan kaynaklı talepkarlıklar artabilir, hesapta olmayan paralar çıkabilir yada aksaklık ve yavaşlıklar olabilir. Venüs yönetimindeki Boğa ve Terazi burçlarının hafta boyu ama bilhassa 18 Eylülde katsayıları düşeceğinden keyifleri kaçabilir. Hafta boyu ama bilhassa 18 Eylülde Natal gezegenleri Boğa ve Terazi olanların katsayıları düşeceğinden var olan hastalıkları artabilir. Örneğin Natal Güneşi Boğa, Terazi olanların kalp problemleri yada Natal Venüsü Boğa, Terazi olanların böbrek ve damar problemleri veya Natal Merkürü Boğa, Terazi olanların akciğer ve solunum problemleri artabilir. 
 
17, 18 Eylülde Venüsün Akrep burcunda düşük katsayıda oluşuyla Akrep burcunu sembolize eden yer altı ve üstü kaynakların (petrol, doğalgaz, vs) paylaşımıyla ilgili kavgalar, sosyal ve siyasi çatışmalar olabilir. 17, 18 Eylülde Tr Venüs Kova burcunu da olumsuz etkileyeceğinden ihmalkarlıklardan bir takım kazalar (Hava, Kara, Deniz, vs) oluşabilir. 
 
17, 18 Eylülde Tr Venüs yüzünden bir takım grevler, protestolar, iş yavaşlatmları da oluşabilir. Hatta 17, 18 Eylülde olası sosyal ve siyasi krizler yüzünden internet de yavaşlayabilir.
 
17, 18 Eylülde İkizler burcunu sembolize eden şeylerin katsayısı Tr Mars ve Neptün yüzünden düşeceğinden Dünyanın muhtelif yerlerinde olumsuz hava koşulları (fırtına, kasırga, sel vs) oluşabilir. 
 
17 Eylülde Tr Ay Kova burcunda ve -2 katsayısında olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar ise çeşitli fırsatlar elde edebilirler. Tr Ay düşük katsayıdayken güvenlik ve verim prblemlerine işaret edebilir. 
 
17 Eylülde Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkelerin terör saldırılarına Tr Ay bazında dikkat etmesi gerekebilir.  
 
18 ve 19 Eylülden itibaren Uranüs transiti de katsayı düşürüp -2 seviyesine inecek. Uranüs düşük katsayıdayken asi ve aykırı kişileri sembolize eder. Hayatımızın her alanında Uranüsyen asi ve aykırı kişiler karşımıza çıkabilir. 18 Eylülden itibaren Natal Güneş ve Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar Tr Uranüsden -2 katsayısıyla olumsuz etki alabilirler. 
 
18 ve 19 Eylülde şiddet ve terör olayları, asi ve aykırı kişilerin neden olabileceği olay ve protestolar olabilir. 18 Eylülden itibaren Uranüs yönetimindeki Kova burçlarının Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konular yüzünden keyifleri kaçabilir.
 
Astro Carto Grafide 17 ve bilhassa 18 Eylülde Tr Ay, Venüs ve Uranüsden Dünyanın çok geniş bir kesiminin olumsuz etkiler aldığını görmekteyiz. 17 ve 18 Eylülde bu bölgelerde sosyal, siyasi ve ekonomik krizlerin yanı sıra şiddetli depremler, volkanik aktiviteler, toprak kaymaları gibi doğal felaketler de görülebilir. Uranüs yüzünden asi ve aykırı kişilerin terör eylemleri, protesto gösterileri, yangın ve patlamalar da olabilir. 
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsayısını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. https://www.facebook.com/MediaCat25 
 
Yükselen Koç -----------------------------------
(17, 18 Eylül 8.ev Venüs, 11.ev Ay, 2.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Boğa -----------------------------------
(17, 18 Eylül 7.ev Venüs, 10.ev Ay, 1.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen İkizler -----------------------------------
(17, 18 Eylül 6.ev Venüs, 9.ev Ay, 12.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yengeç -----------------------------------
(17, 18 Eylül 5.ev Venüs, 8.ev Ay, 11.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Aslan -----------------------------------
(17, 18 Eylül 4.ev Venüs, 7.ev Ay, 10.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Başak -----------------------------------
(17, 18 Eylül 3.ev Venüs, 6.ev Ay, 9.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Terazi -----------------------------------
(17, 18 Eylül 2.ev Venüs, 5.ev Ay, 8.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Akrep -----------------------------------
(17, 18 Eylül 1.ev Venüs, 4.ev Ay, 7.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Yay -----------------------------------
(17, 18 Eylül 12.ev Venüs, 3.ev Ay, 6.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Oğlak -----------------------------------
(17, 18 Eylül 11.ev Venüs, 2.ev Ay, 5.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Kova -----------------------------------
(17, 18 Eylül 10.ev Venüs, 1.ev Ay, 4.ev Uranüs Dikkat)
Yükselen Balık -----------------------------------
(17, 18 Eylül 9.ev Venüs, 12.ev Ay, 3.ev Uranüs Dikkat)
 
 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..