Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

TUREX'09

TUREX'09
 

ATILIM AJANS FUARCILIK LTD.ŞTİ


Turizm profesyonellerinin buluştuğu 11-14 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan 19. Otel Ekipmanları & Yiyecek İçecek Fuarı (TUREX’09) bu sene Marmaris Club Pinata Otelde düzenlenecek. Organizasyonu yapacak olan Atılım Ajans Fuarcılık Ltd. Şti Mevlüt Başekin ve Ekibi TUREX’09 fuarı için son günlerini saymakta.

Fuarda 120 firma 250 marka bir araya gelecek ayrıca etkinliklerle dolu geçecek olan TUREX Fuarı heyecanla rekor bir ziyaretçi beklemekte. Fuar 11-14 MART 2009 tarihinde açılış 11.00 kapanış 19.00 olarak belirlenmiştir. 4 gün sürecek olan fuar 18 yıldan bu yana yapılmış olup geleneksel hale gelmiştir. Rodos ve Onikiadalardan gelen ziyaretçilerle daha da yoğun geçmekte olup(Bodrum, Fethiye, Datça, Göcek, Sarıgerme, Dalyan, Kaş, Denizli, Pamukkale)Marmaris’i merkez yapmaktadır. Organizasyon için sağlam bir alt yapıya sahip olduğu için tercih edilmekte olan Marmaris köprü görevini görmekte. İzmir ve Antalya arasında Ege ve Akdeniz de yer alan yatırımcı ve işletmeciler tarafından teknolojik gelişmeleri takip etmek için vazgeçilmez hale gelen fuar Marmaris Ticaret Odasının katkılarıyla Rodos Ticaret odası ve Türk ürünlerine ilgi duyan yunanlı turizmcilerinde yoğun olarak ziyaret etmeleri bekleniyor.

19 yıldır Marmaris de fuar sektöründe öncülük eden Atılım Ajans Fuarcılık turizmin durmayan kalbi olarak yaşamakta ve yenilikleri en yakından takip etmekte.

Bütün MİLLİYET Ailesi Davetlidir…

 
Toplam blog
: 2
: 1090
Kayıt tarihi
: 24.12.06
 
 

Gözlemlediklerimi yazıya dökmeyi ve paylaşmayı severim, onun için de bu sayfaya üye oldum. ..