Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '07

 
Kategori
Pazarlama
 

Para kazandıracak cin fikirler - 3

Para kazandıracak cin fikirler - 3
 

Hep alışageldik yollarda kayboluyor insan. Belkide tam gözünün önündeki kapıyı göremiyor çıkmak için aydınlığa. Ben cin fikirler vererek belki sizlerdeki yaratıcılığı tetiklerim umuduyla paylaşıyorum bunları. Sakın kısa yoldan köşe dönme yolları diye yanlış anlaşılmasın aksine hepsi ciddi bir gayret ve çaba gerektiriyor.

Bisikletle Şehir turu

Belki İstaNBUL için çok doğru bir öneri değil ama birçok şehrimizin coğrafi yapısı bisiklet turuna uygundur. Bir tur rehberi ile birlikte turistler bisiklet ile şehir turuna çıkarılabilir.

Bisikletlere reklam almak ve vermek

Bisiklet kullanımın yaygın olduğu yerlerde bisikletlere reklam alınabilir. Bisikletin orta gidonu ile pedal arasına yada arkasına alınabilir.

Eski bisikletlerden kiralamak

Nereden bulunur bilmiyorum ama eski model bisikletlerden bulsanız(ön küçük arka büyük tekerlek yada çift kişilik bisikletler vb.) ve bunları kiralasanız. Hatta zamanla eski araba kiralamaya kadar gidebilecek bir iş.

Eğlence danışmanlığı

İstanbul’da yavaş yavaş duyulmaya başlayan bir meslek. Bu danışmanlar evlilik yıldönümünüzde yada doğum gününüzde size güzel programlar hazırlıyorlar. Restaurantta yer ayarlamak, evden araba ile alınmak vb. Hatta evlenme, parti vb. organizasyonlarıda nahatar teslim hazırlayorlar. Her mekandan, mekanların menülerinden, nereler inb nereler out gibi bir çok bilgiye sahipler. Eğer böyle bir bilgi ve ilginiz var ise neden sizde eğlence danışmanı olmayasınız.

Yöneticiler için özel şoför

Bazen yöneticiler yada iş adamları belirli yerlere gitmek için şoför kiralamak isteyebilirler. Bir takım elbise ile ihtiyaç duyulduğunda şoför sağlama hizmeti verilebilir.

Otobüs'te spor salonu

Tır kamyonlarındaki dürümcüler çok tuttu. Artık her yerde görebiliyoruz. Eski bir otobüsü alıp içine koşu bandı ve birkaç spor aleti koyup deniz kenarında bir fitness salonu açmaya ne dersiniz? Hem her tarafı cam olduğu için fitness yapanlar sıkılmayacak hemde sporlarını yapmış olacaklar

Araba Oteli

Diyelimki tatile gideceksiniz. Arabanızı bırakabileceğiniz güvenli bir yer olsa. Hatta temizleyip arada bir çalıştıracak olsalar. Sadece uzun süreli yolculuklar için kiralanabilecek bir otopark projesi.

Şahsi araba kiralama

Yasal tarafını kestiremiyorum ama kendi arabanızı kiralayabileceğiniz bir model fena olmazdı değil mi?

Kadınlara özel taksi

Özellikle bayanların kendilerini rahat hissetmeleri ve güvende olmaları amacıyla bayan şoförlü yada sadece bayanlara hizmet verilebilir.

Para kazandıracak cin fikirler - 2

 
Toplam blog
: 578
: 5372
Kayıt tarihi
: 23.06.06
 
 

Superonline danışmanlık, İktisat Bankası' nda ilk palm bankacılığı uygulaması, 5 yıl Garanti E-Ticar..