Çoğunlukla kandil günlerinde yapılan, insanlarında çoğunun beğendiği bir taddır kandil simidi.Aslında ona o tadı veren, yabani bir bitki olan mahleptir.Hem kokusuyla, hemde gevrekliğiyle ağ..
MerhabalarSoğuk kış günlerinde tatlı iyidir. İnsana enerji versin, kandolaşımını hızlandırsın, sıcak tutsun diye. Askerdede tahin, pekmez yemezlermi, üşüdükçe!Bugün sebze türünden bir tatl..
Herkes sever mi bilmiyorum. Ben çok severim irmik helvasını ve diğer ev yapımı helvaları. Çok ünlü markaların helvalarıda var; ama derlerya el emeği, evin bereketi, aile saadeti birleşince turşular ..
Hayat yolculuğunda karşılaştığımız, yaşama dair bizi mutlu ve mutsuz eden tüm olayları paylaşmak. Bi..