Dünya'da ekmekten sonra ikinci ÖNEME sahip gıda olan SÜT ve SÜT Ürünlerinin;
1-Her türlü paketlenmiş süt ve süt ürünlerinin tüketiciye besin değerlerini yitirmeden ulaştırılması,
2-Sütün ambalaj kutularının içinin sıvandığı Polietilen (naylon ) malzemenin terk edilerek CAM ambalajda süt ve süt ürünlerinin satılmasını,
3-Parekende açıkta satılan Çiğ Süt ile ilgili 1930 tarihli yasaklamanın kaldırılması, Avustralya ve ABD’deki gibi ''organik çiğ süt '' olarak sertifiakalandırılarak veya ''çiğ Süt '' olarak cam kavonozlarda satışına izin verilmesini,
4- Süt ve Süt Ürünlerinde SÜT TOZU KULLANIMI’ nın tüketicinin tercihinde olması için süt ve süt ürünleri ambalajları üzerinde << Süt Tozundan yapılmıştır >> veya << Çiğ Sütten yapılmıştır>> okunaklı olarak yazılmasını hedeflemekteyim.
- Toplam blog
- : 133
- : 1992
- Kayıt tarihi
- : 21.02.10