
06. 06. 1945 İzmir doğumluyum ve İzmirli olmaktan da gurur duyuyorum.
1968 yılında birkaç yıllığına yaşamaya ve Tübingen Üniversitesi'nde tahsil etmeye Almanya'ya gittim, tahsilimi bitiremedim.
Geri döndüğümde arkama baktım, 27 koca yıl duruyordu.
Milliyet Blog Sitesini çok sevdim; burada sanal dostluklar kurmaktan da zevk alıyorum, yazmaktan da yazılanları okumaktan da.
Benim için dostluk kavramı çok önemlidir. Bazen kalp kırıcı oluyorum.
Zira ''Adam sen de bana ne!'' diyemiyorum. Araştırmadan, paldır küldür yazan ve çok lüzumsuz hatalar yapanları eleştirirken yapıcı olmayabiliyorum.
Zira o insanın diğer blog yazarlarına ve okuyucularına karşı saygısız davrandığını düşünüyorum. Bu durumda ben de çok saygılı olmak istemiyorum. Gençlerimizin çok daha bilinçli, eğitimli ve kültürlü olmalarını arzu ediyorum. Türk insanı okurken, yazarken, düşünürken, yaşarken her yönüyle daha dikkatli ve çağdaş olmalı bence. Hepimiz her hatayı görmezden gelirsek, ülkemiz ''KÖRLER ÜLKESİ'' olur. Diğerleri cirit atarken oklarıyla bizleri de yaralayabilirler.
Ülkemi ve onun üzerinde yaşayan Türk Milletini oluşturan insanları; hangi etnik kökenden olurlarsa olsunlar, hangi inanca değer verirlerse versinler çok seviyorum. Ülkemize hoyratça davrananları sevmiyorum.
Web sitem: http://www.mustafamumcu.com
- Toplam blog
- : 324
- : 2811
- Kayıt tarihi
- : 10.04.07