Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mart '08

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Ablan kurban olsun kültür merkezi

Ablan kurban olsun kültür merkezi
 

"Çocuğum olsaydı savaşa göndermezdim" diyen Bülent Ersoy'a Güneydoğu'da ilgi arttı. Batman Belediyesi'nin de Bülent Ersoy’un adını bir caddeye vermek istediği öğrenildi.*

... Pantolon uyduramadık ama gömlek verelim misali. Hani elimizde Nobel Barış ödülü vardı da vermedik mi der gibi ortaya atılmış uçuk bir öneri. Bu zevat gökten zembille inmedi ya. 35 senedir müzik adına icra-i faaliyette bulunan anlı şanlı ve ünlü bir sanatçımız. DTP’li Belediye Başkanı bunu yeni mi keşfetti de maden bulmuş gibi dört elle üstüne abandı. Başkanın maksadının üzüm yemek olmadığı gayet açık ve seçik ortada!

Jüri üyeliği yaptığı televizyon programında, TSK'nın sınır ötesi operasyonuyla ilgili konuşurken, "Doğurganlık özelliğim yok, ama, çocuğum olsaydı bu savaşa göndermezdim" şeklinde konuşan Bülent Ersoy, Güneydoğu’da "En sevilen sanatçı" haline geldi.

... Peki hangi anne çocuğunu savaşa göndermek ister ki? Sanki asker anneleri bunu çok istiyormuş gibi bir hava yaratmak ne kadar anlamsız ve gereksiz. Bekara karı boşamak kolay!!! Bülent hanım olmayan şeye kıyamıyor da, çocuğu için canını vermeye hazır asker anneleri onları başından mı savuyor?

... O anneler ki vatan söz konusu olduğunda gerisi teferruattır diyebilecek kadar erdem ve kararlılık sahibidir. Bu operasyonu ”savaş” olarak adlandırmakla bölücülerin ekmeğine yağ sürülmüştür. Hangi savaş? Savaşta bir karşı taraf olur. Köstebeklerle savaş nasıl oluyormuş anlayan varsa çıksın! Bu kanlı terör örgütüne yönelik bir askeri operasyondur. Öğle de biline.

Batman Belediyesi'nin de Bülent Ersoy’un adını bir caddeye vermek istediği öğrenildi.

Ersoy’un kaset ve CD'leri satış patlaması yaptı ve Kürtçe kasetleri bile solladı. Belediye Başkanı Bülent Ersoy’un adını, Batman'daki en işlek caddelerden birine vermek için Belediye Meclisi'ne öneri sunacağını açıkladı.

... Batman Belediyesi böyle bir karar alır mı bilemem? Şayet böyle bir karar alınacaksa ben de başka bir öneriyle katkıda bulunmak istiyorum. Bu cadde üzerinde birde "Ablan Kurban Olsun Kültür Merkezi" kurulmalıdır. Yoksa sac ayağının biri eksik kalır...

 
Toplam blog
: 156
: 5679
Kayıt tarihi
: 05.11.06
 
 

Söz konusu Atatürk ve Laik Cumhuriyet ise; asla tarafsız olamam! Ben; İş ve özel hayatımda Cumhur..