​ Adam-4.zaman / Deneme / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ağustos '08

 
Kategori
Deneme
 

Adam-4.zaman

Adam-4.zaman
 

yalnızlık


Adam yalnızlığının neye benzediğini merak ettiğinden özel bir durum olmadıkça kalabalığa karışmazdı. Cevaplarını bilse de içinde yankılandığında gururu duyacak korkusuyla hayata ve aşka yüklediği anlamı kendine sormazdı.

Bazıları için deli bazıları için gizemli bir sessiz , bazıları için mutsuz fakat genelde çoğu insan için yalnız ve gününü dolduran biriydi.Bunları insanların bakışları , göz kaçırmaları, yerli yersiz mimiklerinden anlıyordu yoksa bir ortamda cümleleri ilk kuran taraf olmaktan genelde kaçınır, ona herhangi bir soru yöneltenler ise genelde kendisini arkası dönük uzaklaşırken bulurdu.

Dinlemeye değil duymaya ilgiliydi adam. Anlamlandırdıktan sonrası onun için gürültüden farksızdı. Hayatta da bu yüzden hiç ağzından salyaları aka aka anlattığı bir zevki, bir tutkusu olamamıştı. Bu yüzden kalabalıkların anlamı ona anlık parlamalar ve yalnızlığının ne kadar değiştiğine bakmak için tekrar kendi izbesine kapanmasıydı.

 
Toplam blog
: 32
: 358
Kayıt tarihi
: 09.08.08
 
 

1983 İstanbul doğumludur. Halen hayattadır. ..