Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '12

 
Kategori
Futbol
 

Adamın kara kökü

Adamın kara kökü
 

adamın dibisin sow, Fırat'ın suyu nereye akar ?


 

Bi tane virgüle takılıp konunun tamamına yaptığınız redler artık insanda yazma babında hiç bir heves bırakmıyor. Gündeme dair yazı yazıyorsun tutmuşsunuz 3 beş kendinize göre yandaş yazar paso yayındasınız . sizin doğum yeriniz neresi Nazistan mı? Bu kaçıncı ya? insanı kelimelerden soğutur sizin yönetiminiz bir hafta doluyo onaylanmıyor sonra vay virgül vay nokta vay anam vay...

Yöneticilik oyununa devam edin bakın imlayada muallaya da dikkat ediyorum . sınırı aşan neresi onu da anlamış değilim adam basın toplantısında şeyini göseriyor bişey yok biz yazıyoruz olmaaaaaz ...

sizi şikayet edeceğim bir yerde yok dimi kendiniz çalın kendiniz oynayın nasıl olsa kolluk sizde...

 

Hakemlik ile hakimliği bir birine karıştıran hukuktan ikmale kalmış guguk kuşu kıvamlı Fırlat Aydınbuz kendini futbol sahasından  çok mahkeme binasında zannetmiş olacak ki, astığım astık, kalanı yine asarız taktiği ile maça başladı. Dış mihrakların etkisi altında kendi usunu buzdolabına kaldırdığı her halinden belli olan bu kurmalı hakem maçın içine etti desek aslında hijyenik bir laf etmiş oluruz. Etmek fiili az kalır çünkü. Bu ettiklerini de nasıl temizliyecek bilemiyorum, kimbilir belki notlar açıklandığında abileri sırtını bile sıvazlayablir .

Kaleci Volkan'ın tek başına başlattığı isyan, takımın eksik adamlı cephelerinde infiale yol açmış ve bu kabullenemez zulme kafa tutmak için can siper hane bir direniş başlatmıştır. Caner'in yalancı şahitlerin kurgusu ile kırmızı kartla oyundan atılması bu takımın başına gelen ne ilk saçmalık bu gidişle de ne de son saçmalık olacağa benzer. Bir futbolcu hem kafasına dirsek yer hem de kırmızı kart yerse bu nerede olur demeyin eğer Sarı kanarya'lı iseniz bu olur. Caner çocuklarının üzerine yemin etti ama vicdanen özürlü ve koşullu beyinlerde bu nasıl bir etki yaratır ki? Çekip kendini vursa tınlamaz bile nasıra bulan mış yürekler. Bu yüzden sahada hem karşı takımı, hem hakemi hem dış mihrakları yenmek gerekir .

Aykut Kocaman'ın isyanı ilk kez bu kıvamda gözler önüne serildi. Genelde sakin olan ruh hali, delirgin bir yapıya bürünmüş bu aslında takımın geleceği açısından iyi. Sünepe çocuk modundan, mahallesini korumaya çalışan külhanbeyli tavrına bürünmesi gelecek açısından müsbet bir tavır. Bu tavrını devam ettirirse ayrışmalara son verip beraberliği sağlayabilir. İlk kez bir maç sonunda berabere kaldığımıza üzülmedi. İlk kez ... Bu beraberlik sonucu, galiba ayrışmalara son veren zulme  karşı bir olmak isteyen ayrışıma uğramış yürekleri tekrar bir ateşte dağlayabilir. Bu beraberlik sonucu üzün zamandır beklenen belki olması gereken beraberliği sağlaması açısından hayırlı bir sonuç verebilir eğer iyi kullanılırsa.

Gecede gece kadar parlayan, kara düş ortaklıklarına darbe indiren Sow inanılmaz bir gol daha attı. Bir vuruş değil bir sihirdi bu .Kara büyü dedikleri bu olsa gerek. Kuyt belki geldiğinden beri ilk kez bu kadar baskın oynadı. Ete aç yırtıcılar gibi topun peşinde koştu durdu parçalamak için. Sakin danardağ Volkan ülke dışı ününe bir ünlü gece daha kattı bence. Hasan Ali Kaldırım sahaya sadece taç atmak için sokulmuş bir top toplayan çocuk gibi. Koş ve taç at. başa bildiği bir futbol ilkesi yok. Meylereş bu takımın olmazsa olmazı yolunda devam ediyor. Bütün kavşakların sahibi gibi.

Dün akşam yatan Fırlat Aydınbuz bu sabah kalktığında gözüne bulaşmış çapağı sildiğinde, gazeteleri okurken ki okuma yazması var mı bilmiyorum ama her halde vardır, okumaya başladığında ne düşünecek acaba? Pişmanlık mı? Yoksa görevini yerine getirmenin mutluluğu mu?

Kusura kalmayın dostlar sayın Yönetmenlerimiz sağolsunlar tüm imla ve ahlaki bilgilerini sadece benim blogum da zirve yaptıkları için gündemden düşmüş olsa da olsun artık Allah böyle yönetmenleri bu blogdan eksik etmesin...

 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..