Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Kasım '12

 
Kategori
Dünya
 

Su uyur İsrail uyumaz !

Su uyur İsrail uyumaz !
 

İsrail Azrail mi?


Şu bizim Suudiler, udileri ile ud çala çala  ve sadece dansözlerine söz geçirerek Ortadoğu’nun himayesini kankaları Okyanus ötesi misafirlerine yedirirken, Tanrı vergisi madenlerini içen pasifik canileri, Filistin askılarında bir ulus katledilirken nerede peki? Peygamberimize kimlik çıkarıp kendi partisine mal eden tek hörgüçlü beyinler acaba o muhteşem insan ayağa kalksa gelse size ne der acaba? Her şeyimiz göstermelik, dinimiz bile kimlerin elinde ne amaçla kullanılmakta. Üçyüz beşyüz milyar dolar kar edip, bütçe fazlaları veren, bu fazla bütçeyi ne yapacağını şaşırıp saçma sapan projelere gömen, bir milletin kendini korumak için Abd gardiyanlığını tercih edip Ortadoğu’nun meydanlarında değneksiz gezinmesi nereye kadar sürecek? O petrol fosillerden değil, din kardeşlerinin kanından oluşmakta artık, ne zaman uyanacaksın ey İnsanoğlu.?!!! Petrol için kan emen   topraklar kimleri bağrında saklar?

Araplar Hıristiyanların himayesinde, yerli tek bir mermisi bile yok ama bir yığın petrolle çalışan Conisi var ne güzel. İsrail el kadar bedeniyle koca Arabistan’ı kabristana çevirmekte göz göre göre. Yaklaşan seçimleri kazanmak için İsrailoğlu, döküyor hiç çekinmeden Müslüman kanı. Kim soracak hesabı, kimse. İşimiz Allah’a kaldı.
 
İsrail Tanrı tanımaz Azrail. Taşa karşı bomba, bombaya karşı roket, rokete karşı atom. Mağlubu belli olan bir savaş ama kıyamet mi yaklaşıyor yavaş yavaş.. Dön kendine sor bu kadar küçük bir toplum nasıl oluyor da dünyaya hükmediyor? Çok olmak eğer birlik olmak demek değilse, mahkumsun daime yenilmeye, ezilmeye…
 
Gazze'de gazel okuma efendi, lafla savaş gemisi yürümez. Peynirler kokuyor artık...
 
Toplam blog
: 220
: 212
Kayıt tarihi
: 14.08.12
 
 

İşimiz gücümüz  finasalpara, ama sevemedik hiç bir daim kendi malımız gibi bedenini. Neyse bize b..