Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mart '14

 
Kategori
TV Programları
 

Adını Kalbime Yazdım / Bu akşam da yok, final bahara kaldı!

Adını Kalbime Yazdım / Bu akşam da yok, final bahara kaldı!
 

Show Tv.in sevilen dizisinin 17.Bölümü bu akşam da yok. 23 Şubat Pazar akşamı 16.bölümü yayınlayan kanal, üç haftadır 17.Bölümü ekrana koymuyor. Bu hafta yayınlanacağını söylemiştik. Ama bu akşam 19,45 aynı saatte “Saklı Kalan” dizisi oynuyor.

Kanaldan ümidini kesen yapımcı, 20.Bölüm finali de 12 Mart Günü çekmiş, diziyi bitirmiş. Dizinin başrol oyuncularından Erkam Aydar, Twit atarak final bölümünün çekildiğini bildirmiştir. Show Tv.in elinde yayınlanmak üzere 4 bölüm hazır. Yayınlamak için neyi bekliyor bilmiyorum. Yapımcı ile yayıncı kuruluş arasında bir hesap meselesi olabilir. Show Tv.in sıkıntıda olduğunu herkes biliyor. Dilerim, her şey hallolur da kalan 4 bölüm yayınlanır. Dizinin sevenleri ve takipçileri merakla bekliyor.

Dizinin başrol oyuncularından İpek Karapınar’ın Twitterda yazdığına göre, bu yeni bölümler Nisan’da yayınlanacakmış. Tahminim, 6 Nisan akşamından itibaren kalan dört bölüm yayınlanacak. 27 Nisan Pazar akşamı da 20.bölüm Final yayınlanacak. Tabii yayın saatlerinde bir değişiklik olmaz ise. Show Tv.in ne yapacağı belli olmaz! Asıl kararı verecek olan Show Tv. oluyor.

Bütün set ekibi ve dizinin oyuncuları toplu halde hatıra fotoğrafı çektirmişler. Her bitiş yeni bir başlangıç içindir. Güle güle Adını Kalbime yazdım...

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Beş aydır Mardin, Midyat’ta zor şartlar altında devam eden ekip artık İstanbul’a döndü. Bundan önce o yörede kış şartlarının ağırlığı nedeniyle rolünü yarıda bırakıp, kendisini dizide öldürten başrol oyuncusu Serhan Yavaş ayrılmıştı.

Focus Film set ekibi ve tüm oyuncularına gösterdikleri fedakarlıktan dolayı izleyici adına teşekkür ederim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır. 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..