Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Ağaç Hareketi sosyal yaşam formatları / Format 1-Gül yaprağı formatı

Ağaç Hareketi sosyal yaşam formatları / Format 1-Gül yaprağı formatı
 

İdeal bir yaşamda insanların birbirini istenmeyen söz ve davranışlarla rahatsız etmemeleri gerekir. Hatta bu birbirini tanıyan kimseler için bile geçerli olmalı. Doğrusu sokağa çıktığımda bazılarının bana bakmasını, selam verip konuşmalarını istemiyorum. Güzel şeyler söylese bile buna hakkım var. Allah’ın selamıysa gitsin Allah’ın kullarına versin; ben kimseden selam falan almak istemiyorum. Özellikle kadınlar, erkekler tarafından şiddetli bir göz tacizine matuflar. Ayrıca söz ve davranışla da rahatsız ediliyorlar. Aynı dünyada bir arada yaşamak zorundayız diye bütün bunlara katlanacak değiliz. Ben istemediğim kişilerin yaşam alanıma girmesini kabul etmiyorum. Sonra bazı kimseler diğer insanlarla tanışarak çeşitli ilişkiler (arkadaşlık, dostluk, sevgili, evlilik gibi) kurmak istiyorlar. Ama kimin ne olduğunu bilmiyorsun ki. Evli kadına sevgilim ol diyorsun, çantayı kafana yiyorsun. Ayrıca yine bu nedenle insanlara yaklaşmaya cesaret de edilemiyor. Sonuçta istediğimiz kimselerle değil akraba, tanıdık ve hayatın zorunlu olarak karşımıza çıkardığı diğer kimselerle tanışıp konuşuyoruz.

Bu durum Satürn toplumuna göre oldukça ilkel bir tablo. Bu nedenle kurmayı amaçladığımız Ağaç Hareketi düzeninde toplum hayatında bazı düzenlemeler düşündük. Tanıdıktan kaçamayız zaten de diğer insanlarla ilgili olarak öyle bir şey olmalı ki mecburiyet dışında istemediğim hiç kimse benim yaşam alanıma giremesin. Ve kimlerin onlain olduğunu bileyim- kabul eder ya da etmez- mesajımı yollayım. Bunu insanların giysilerinin yakalarına, çok dikkat çekmeyecek şekilde (görmek isteyen görür) bir işaret konması mümkündür. İşaret elbisenin yakasına standart şekilde fakat içerdiği anlamlar farklı olmak üzere bir süs ya da yaka aksesuarı şeklide dizayn edilebilir. Şekle takılıp kalmamak lazımdır, aslolan ne yapılmak istendiğidir. İşte bu düzenlemenin formatı aşağıdaki gibidir. Şekli kurallara uyulmaması durumunda AHE KANUNLARINA göre kişilik haklarına müdahale suçu oluşur ve (1 yıl)’dan başlayan hapis cezası söz konusu olur.

KADINLAR İÇİN

1-Kırmızı-Bekâr, aşka ve evliliğe açık.

2-Yeşil-Bekâr, yalnızca evliliğe açık

3-Beyaz-Bekâr, her şeye kapalı.

4-Kırmızı-Evli, arkadaşlığa açık

5-Beyaz- Evli, her şeye kapalı

6-Kırmızı-Dul, aşka ve arkadaşlığa açık

7-Yeşil-Dul, yalnızca evliliğe açık

8-Beyaz-Dul, her şeye kapalı

ERKEKLER İÇİN

1-Mavi-Bekâr, aşka ve evliliğe açık.

2-Beyaz-Bekâr, yalnızca evliliğe açık

3-Kırmızı-Bekâr, her şeye kapalı.

4-Mavi-Evli, arkadaşlığa açık

5-Kırmızı- Evli, her şeye kapalı

6-Mavi-Dul, aşka ve arkadaşlığa açık

7-Beyaz-Dul, yalnızca evliliğe açık

8-Kırmızı-Dul, her şeye kapalı

Bu sembol işaretler istenildiğinde ve  gerektikçe değiştirilebilinir.

Kırmızı aşkın işaretidir, kırmızının olduğu yerde aşk var demektir. Bekâr, evli ve dul kadınlarda kırmızı işaret size o kadınla konuşma hakkı verir ama kadın isterse sizinle yine de konuşmayabilir. Yeşil renk kadınlarda evlilik işaretidir. Yani başka amaçla ona yaklaşamazsınız. Yakasına beyaz işaret takan kadına ise hiç yaklaşamazsınız. O, aşka da arkadaşlığa da evliliğe de kapalıdır.

Erkekte aşkın rengi mavidir. Mavi işaretli erkeklere aşk ve arkadaşlık amacıyla yaklaşabilirsiniz ama onlar sizi kabul etmeyebilirler. Erkeklerde evliliğin rengi beyazdır. Beyaz işaretli erkeklere evlilik teklif edebilirsiniz. Ve her şeye kapalı erkekler kırmızı işaret takarlar.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..