Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '10

 
Kategori
Futbol
 

Ağaoğlu; “Şimdi Hepimiz Elimizi Taşın Altına Koyalım”dedi

Ağaoğlu; “Şimdi Hepimiz Elimizi Taşın Altına Koyalım”dedi
 

Ağaoğlu MİY Kulüp Başkanı Kahramanlı ile birlikte.


Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Mersin İdmanyurdu’nda alınan kötü sonuçların ardından Dardanelspor karşısında alınan galibiyet hem camiayı hem de Mersinli taraftarları sevindirirken MİY Eski Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Ağağolu ile yaptığımız mini röportajda Ağaoğlu; “Şimdi Hepimiz Elimizi Taşın Altına Koyalım” diyerek Mersinlilere seslendi.

Ağaoğlu gazetemiz VATAN’a yaptığı özel açıklamada, MİY’nun özellikle son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Dardanelspor galibiyeti ile biraz olsun nefes aldı. Ağaoğlu, geçtiğimiz sezon zor şartlar altında şampiyonluğa ulaşarak, Bank Asya 1. Ligi’ne çıktıklarını ve aynı başarının burada da sürdürülmesi adına ellerini taşın altına koyduklarını ancak beklentilerin gerçekleşmediğini ve hedeflerden de uzaklaşıldığını kaydederek şimdi herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. Ağaoğlu, bu yıl takımı şampiyon yapıp, yılların özlemine son verebilme adına görev ve sorumluluk üstlendiklerini, hiçbir fedakarlıktan da kaçınmadıklarının altını çizdi. Ağaoğlu, "Ama ne yazık ki bize verilen sözler tutulmadı. Yaşananlar karşısında seyirci kalındı. Bu işler böyle yürümez. Bu takım kümeden düşmez ama bir üst lige de çıkamaz" diye konuştu.
Alınan her kötü sonucun ardından evine boynu bükük gittiğini ve taraftarların da üstlenmiş olduğu görevden dolayı sadece kendisinden hesap sorduğunu vurgulayan Ağaoğlu, yönetimde görev yapan hiç kimseyle herhangi bir sorununun olmadığını vurgulayan Ağaoğlu, ancak çok iyi ve profesyonel bir ekip oluşturulmadığı ve kurumsallaşmanın da tamamlanmaması halinde başarıya ulaşılmasının zor olduğunu söyledi. Ağaoğlu, şuanda hiçbir futbol kulübünün durumu iyi değil, sadece Karabükspor futbol takımı hariç, üst sıralarda yer alan Adanaspor, Konyaspor, Rizespor ve Bucaspor Futbol takımlarının da durumları iyi değil. Bizim burada yapacağımız tek şey MİY’na sahip çıkmak. Ligde kalmasını sağlamak ve Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’ya da çağrıda bulunarak en kısa sürede olağanüstü genel kurula gidilmesini isteyen Ağaoğlu sözlerine şöyle devam ederek, yeni bir yönetimle MİY’nun gerek alt yapısı, gerekse yönetimi ve futbolcusuyla takımı en iyi bir şekilde oluşturarak bir dahaki ligde MİY’nu Süper Lige çıkartmaktır. Ağaoğlu gazeteniz Vatan aracılığı ile buradan herkese sesleniyorum. MİY’nu gönülden seven birisi olarak “Şimdi herkesin MİY’na destek vermesi için ellerini taşın altına koymasını istiyorum. MİY’nun tüm maçlarına Mersin halkının ve taraftarlarının gitmesini istiyorum dedi.

Kaynak İsa Çakıcı

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..