Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '17

 
Kategori
Astroloji
 

Akrep burcunda dolunay

Akrep burcunda dolunay
 

11 Mayıs saat 00:43’te 20 derece Akrep burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Dolunay zamanları tam olmayı simgeler. Yeni ay zamanı başlattığımız her ne varsa, şimdi o şeyler tam olarak görünür haldedir. Dolunaylar bir nevi hasat zamanıdır çünkü yeniay zamanı başlattığımız işler ve takındığımız tavırların sonuçlarını dolunay zamanında görürüz. Başka bir deyişle, yeniayda ne ektiysek dolunayda onu biçeriz.
 
Akrep burcu derinlik, dönüşüm, ölüm ve yeniden doğma, güç, dayanıklılık, nüfuz etme, tutku, sahiplenme, kıskançlık ve bilinçaltı ile ilişkilidir. 
 
Dolunay 4-10 evleri aksında meydana geliyor. İş, kariyer, meslek, ün, prestij, sosyal statü, işverenler, ebeveynler, otorite figürleri, ev, yuva, aile, ev içi işler, atalar, vatan, kökler, toprak, tarım, geçmiş, yeraltı, gizli şeyler, madenler, mezarlıklar, bir şeyin sonu gibi temalar ön planda olacak. 
 
Dolunay haritasında Oğlak burcu yükseliyor ve yöneticisi olan Satürn Uranüs ve Merkür ile üçgen açı kurmuş durumda. Geçmişimizin bize sıkıntı veren ve bugünümüze yansıyan olumsuz etkilerinden özgürleşme fırsatını elde edebiliriz. Hayatımıza bu bağlamda reform getiren enerjiler söz konusu olabilir. Eskiyi bırakıp yeniye yer açma cesaretini bulabiliriz. Geçmişte gizli saklı kalmış şeyler ani bir şekilde ortaya çıkabilir ve çözüme kavuşabilir. Fikirlerimizi ve projelerimizi gerçeğe dönüştürme fırsatını da elde edebiliriz. 
 
Akrep burcundaki dolunay Pluto ile uyumlu açı ile irtibat halinde. Zaten Akrep burcunun modern yöneticisi Pluto’dur. Bu bağlamda, ruhumuzu sıkan durumlar için bir çözüm yolu, kafamızdan takıntılı ve kötü düşünceleri atmak için ise gereken gücü içimizde bulabiliriz. Içimizin karanlık köşelerine ışık tutabiliriz. Güçlü kişilerden destek alma şansını elde edebiliriz. Gölge tarafımızı tanımak bizi aydınlığa çıkarabilir. Duygusal yaralarımıza şifa yolu bulabiliriz. Erkek ve otorite figürleri ile ilgili karmik problemler hallolabilir. Kadın figürlerinden de destek görebiliriz. Bilinçaltı şifa çalışmaları ve okült konularda araştırma yapmak için istifade edebiliriz. 
 
Dolunay’ın klasik yöneticisi Mars, Neptün ile partil kare açıda. Her türlü hırsızlık, aldanma, aldatma, kurban olma, deniz kazaları, boğulmalar meydana gelebilir; alkol, uyuşturucu ve kimyasal maddelerden gelebilecek zararları da vurgulayan bir görünüm. Ayrıca, Jüpiter’in Mars ile olan üçgeni bu konuları iki kat artırabilir. 
 
Bu dolunay Türkiye’nin 11. ve 5. evlerini bağlıyor. Meclis, yasa değişimleri, ulusal durumlar, isyanlar, devrimler, ulusal servet, elektrik kaynaklı olaylar, erozyonlar, çocuklar, gençler, sanat, sanatçılar, eğlence yerleri, sporcular ve spor faaliyetleri temaları gündemde olacaktır. Dolunay’ın natal Jüpiter ve Venüs ile olan etkileşimi kadın hakları, yüksek öğretim, üniversiteler, akademisyenler, din, inanç , ekonomi, finans, diplomasi temalarında gelişmeler ve dönüşümlere sebebiyet verebilir. 
 
Sağlık bakımından genital organlar, boşaltım sistemi, boyun, boğaz, yumurtalıklar, rahim,tiroid, alerjik rinit rahatsızlıklarda artışlar görülebilir.
 
Akrep dolunayının yükselen burcunuza göre hangi temaları vurgulayacağını ve değişime yol açacağını konu başlıklarıyla aşağıda okuyabilirsiniz.
 
Yükselen Koç: Miras, vergi, sigorta, borç, alacak, kayıplar, dönüşüm, değişim, ortak kaynaklar, taşınabilir mallar, mal, mülk, ve kişisel değerler.
 
Yükselen Boğa: Evlilik, ortaklık, açık düşmanlar,rakipler, davalar,kişisel görünüm ve başlangıçlar.
 
Yükselen İkizler: Günlük düzen, rutinler, iş ortamı, iş arkadaşları, çalışma, hizmet, astlar-üstler, hastalık, evcil hayvanlar, gizli düşmanlar, inziva, kapalı yerler.
 
Yükselen Yengeç: Çocuklar, yaratıcılık, kendini ifade etme, eğlence, flörtler, hobiler, arkadaşlar, sosyal çevre, organizasyonlar, umutlar, idealler. 
 
Yükselen Aslan: Ev, aile, yuva, ebeveynler, taşınmaz varlıklar, toprak, iş, meslek, kariyer, itibar.
 
Yükselen Başak: Kardeşler, yakın akrabalar, komşular, yakın çevre, yolculuklar, iletişim, hukuk, davalar, anlaşmalar, eğitim. 
 
Yükselen Terazi: Maddi ve manevi değerler, sahip olunanlar, mal, mülk, miras, vergi. 
 
Yükselen Akrep: Başlangıçlar, yenilikler, kişisel gelişim ve görünüm. 
 
Yükselen Yay: Hastaneler, hapishaneler, gizli düşmanlar, inziva, kaygılar ve kısıtlanma.
 
Yükselen Oğlak: Arkadaşlar, sosyal çevre, organizasyonlar, amaçlar ve idealler.
 
Yükselen Kova: İş, meslek, kariyer, itibar, ebeveynler, ev, yuva.
 
Yükselen Balık: Yolculuklar, eğitim, hukuk, finans, yabancı ülkeler ve kültürler. 
 
Sevgilerimle, 
Burçin B. Tezay
 
 
Toplam blog
: 47
: 498
Kayıt tarihi
: 22.07.15
 
 

14 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdum. Güneş burcum Boğa, yükselenim Aslan ve Ay burcum ise Yengeçt..