Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '15

 
Kategori
Blog
 

Alın size "bol acılı" bir yazı

Alın size "bol acılı" bir yazı
 

 

         “Aferin size doğrusu. Dakika 1, gol bir. Üyeliğiniz  neredeyse  6 ay olacak. İlk yazınız bu gün BLOG kategorisinde gördüm. Üstelik de turnayı  tam da gözünden vurarak. BLOG sayfasının en popüler okunma aracı olduğunu da bilerek bir puan daha kazanmış oldunuz. Vallahi gıpta ettim size. Ki ben 9 yıllık blog yazarıyım kesintisiz. Daha 2 nci yılda fark edebildim BLOG'un ne menem işlek bir kapı olduğunu. İşte o zaman anladım.  Sizi tebrik edişim de bundandır. Dakika bir, gol 1.Esasında bu golü,idaremize attınız. Onlar da yemediler, içemediler, yeni   blogcuları sayalım sevelim, ısınsınlar dediler. Ve sizi havada kaptılar. Ne mutlu size. Ne mutlu Türküm diyene

         BLOG" kategorisi, besili Montofon  ineği gibidir. Bol süt verir mi dediler size? 2 nci yazınızı bekliyorum.”

         Yukarıda siyah, şapkası eğri yazı, Zeynep Öden’in siftahlık  ilk bloğuna yaptığım yorumdur. 2014’ün 9 ncu ayında blogcu olmuş. Bu ilk bloğu o zamandır. Onu da, BLOG kategorisinde yazmış. Yaşı henüz 22.

         Zaynep’cik, yazıya şöyle başlamış:: “ Blog sahibi kimdir, neyin nesidir” diyor ve devamla “ Yazı yazmağa çalışan bu kişiyi merak  edebilir bir insan.” Demiş ve döktürmüş. Tiyatro oyunları yazmış ve oynamış. 23 Nisanlarda şiirler okumuş. Latin dansı yaparmış", falan filan.

         İletişimle uğraşıyormuş kızımız. Spor yaparmış. T. Sanat Müziği ile de ruhunu dinlendirirmiş arada. ” Konumuz bu yani."

         Blogcu mevcudumuz, bir kolorduyu aştı. Yüzde itibariyle kaçımız faal, bilemiyoruz. İdarenin,  BLOG kategorisinde istatistiki bilgi vermesini bekleriz. Yüzde itibariyle kaçımız faal, yarım aksak ve  tam aksak bilelim.

         İdaremiz, eskilerden bıktı mı? Haşa, bıkar mı. Eh, yeniler  de ısınsın diye BLOG’ da öne çıkarıyor yazarını. Sebeplensin diyor. Biz eskiler, palazlandığımız kadar semizledik nasıl olsa. İdare her halde, kaçanlar uçanlardan geriye kalanlar bizim olsun diyor , işi sıkı tutuyor.

.         Biz bloğa başlarken, gözümüz küllüymüş. Bir yıl sonra taaa  “Alamanyalardan” dürttüler beni. “ Bu yazını BLOG’da yayınlasaydın keşke” ikazı ile ayıldım.Yukarı paragraftaki hanım kızımız, çiçeği burnunda. İsmi  Zeynep Öden Geçen yıl  9 ncu ayda  blogcu olmuş. İlk yazısıyle da gelip BLOG’da çöreklenmiş. Ne şanslı insan.

         Bir arkadaşımız da BLOG kategorisinde  yemek tariflerine başlamış. Kendisini kötü hissedince karar vermiş ve “bol acılı yazı yazacağım” diye başlamış yazısına. Tatlılar, börekler, maydanozlu köfteler, Yeşillikleri kıyım kıyım tezgahta  ustalıkla doğrayıp, süzüm süzümlerken, insanın ağzının suyu akıyor ama, ortada yemek yok

         Anlayacağınız  BLOG Kategorisinde  de artık yemek tezgahları kuruluyor, tarifler yapılıyor, laf çaktırma uğruna.

         İdaremiz, haftalık bültenlerde de yenilere önem veriyor, onları öne çıkarıyor. İyi de ediyor. Bizler 9 yıldır  koskoca çınarlar olduk bre!

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..