Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '09

 
Kategori
Güncel
 

Alın size Türk misafirperverliği!!!

Alın size Türk misafirperverliği!!!
 

Pappa Bacca Skandalı!!!


Alın size Türk Misafirperverliği!!!

Türküm ve gurur duyuyorum Anadolu toprağının küçücük bir parçası olmaktan. Ya da duyuyordum... Artık ne zamandır çok öfkeliyim. Bugün http://www.milliyet.com.tr'de okuduğum "Barış Gelini Cinayetinde Şok" başlıklı haberden sonra tüylerim bir kez daha irkildi. Umudum azaldı. Birden fazla kişi tarafından tecavüz edilip öldürüldüğü düşünülüyormuş Pippa Bacca adlı barış gezisi yapan İtalyan bayanın...

Manzarayı hayal edin lütfen; Yol kenarında yalnız bir kadın... Yalnız yabancı bir kadın... Yalnız yabancı bir kadın topraklarımızda dolaşıyor. Ne gayesi olabilirki Türk'ün o muhtemeşem erkekliğini tatmak istemekten başka. Bütün kadınlar aç, bütün Türkler dünyadaki aç kadınları tatmin etmek için şaplanmaz ve uslanmaz erkeklikleriyle Anadolu'da dolaşıyorlar. Eminim "yardım edelim bacım" sözüyle, sempatik mimiklerle kurulan ilk karşılaşmada Akdeniz insanının geleneksel sıcakkanlılığıyla edilen bir tebessüm, bu topraklarda bir kadına tecavüz etmek ve öldürmek için yeterli bir iştah açıcı başlangıç olmuştur.

Olağan bir gülümseme...
Olağan bir etek boyu...
Olağan insani mimikler....
Ya da ne bileyim başka bir şeye ihtiyacınız var mı tecavüze uğramak için bu topraklarda...

Ne zor bu ülkede kadın olmak.... Ne zor bu dünyada kadın olmak... Hele ne zor bu ülkede bir turist kadın olmak...
Bütün kadınlar şehvetli...
Büütn kadınlar istekli...
Bütün kadınlar her zaman hazır bizim bitmek tükenmez erkekliğimize...

Evet biliyorum diyeceksiniz ki bu münferit bir olay biz bütün Türkler böyle değiliz... Hayır zaten benim iddiam bütün Türklerle ilgili de değil. Sorun insanlık galiba... Sorun "o güzel insanlar o beyaz atlara binip nereye gittiler". Ama sorun biraz da biz misafirperver Türklerle ilgili. Bu münferit falan değil. Bu bir açlık hiç bir çuvala sığdırılamayan; hiç bir rekat namazda susturulamayan; tutulan hiç bir oruçla tedavi edilemeyen.

10 yaşında kız çocukları, 70 yaşında nineler, turist kadınlar, Rus fahişeler... Sanırım canlı olan her dişi bizim şehvetimizi kabartırken, içimizdeki insanlığı anında dibe indiriyor. Bir hatırlayın bakalım ne kadar misafirperveriz biz bu kadınlara... Gece yarısına yakın saatlerde, az ışıklı, çok sessiz bir sokakta kaldırımda tek başına bekleyen bir kadın gördüğünde; o kadının sekse hazır bizi beklediğine inanan Türklerin oranı sanırım %90 mertebesindedir. Hele bu kadın yabancı uyruklu ise oran mevcut istatistik bilgilerimizle açıklanamayacak bir mertebededir sanırım. Ben sapık değilim. Sen sapık değilsin. O sapık değil. Kimse sapık değil. O meşhur seçimdeki gibi ben vermedim, sen vermedin; pekala kim verdi AKP'ye bu %47 oyu. Hesap aynı hesap.

Buna inanmak istemiyorum ama bu münferit olaylar; hoşgörülü, yardımsever ve sıcakkanlı ülkemin insanlarını birer psikopat yaptı sanırım. Ya da hep böyleydik, muhabirler iyi çalışmıyordu, haberdar değildik. Hepimiz, bütün Türkler, bütün Türk erkekler eminim utanıyoruz ve iğreniyoruz bu tecavüz ve cinayet haberlerini okurken. Ama yüzde hesabı alırken kesirin payını biz erkekler oluşturuyoruz.

Sanırım bizim misafirperverlikten anladığımız bir kadına tecavüz ettikten sonra onu öldürmemekle sınırlı. Ya da gördüğümüz her yabancı kadınının "o muhteşem türk" performansının tadına bakmak için bu ülkede olduğuna inanmak, bizim misafirperverliğimizi kabartan en önemli afrodizyak...

Ne zor bu ülkede önce insan sonra kadın olabilmek....

 
Toplam blog
: 12
: 835
Kayıt tarihi
: 15.12.06
 
 

Yaşamak ile çalışmak arasında sıkışmış kalmış bir işkolik olarak İstanbul'da bulunuyorum. 10 yılı aş..