Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ekim '15

 
Kategori
Güncel
 

Allah HDP'nizi versin!!

Allah HDP'nizi versin!!
 

Haber7.com'dan alınmıştır...


Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak için HDP'ye oy vermek zorundayız, korosuna Emin Çölaşan da katıldı... O Çölaşan ki her gün, gazetesinin manşetinde bir Tayyip'e heyheylenir, bir de askerlerimizi öldüren teröristlere...

Bu Emin Çölaşan, bugün yazdığı yazıda, istemeyerek de olsa, HDP'ye oy vermek zorunda olduklarını, başka türlü AK Parti'den "kurtuluş" olmadığını yazdı... Hem de bu yazdıklarına kendisinin bile inanamadığını belirterek.

Zaten, son aylarda çoğu CHP'li ve MHP'li olup bitenlere inanamıyor. Hiç tahmin edilmeyen hareketler, hiç beklenmeyen sözler ve böyle şaşırtıcı yazılar dökülüyor ortalığa..

HDP hiç olmadığı kadar büyük rahatlıkla, keyfini çata çata seçime gidiyor. Arkasına nerdeyse AK Parti seçmeni dışındaki herkesi almış durumda... Paralel'inden CHP'sine, liberalinden solcusuna Eski Türkiye'nin tüm kulağı kesikleri HDP diyor, başka bir şey demiyor.

Bunları çok yazdım... Bugün bu HDP hayranlığının- ya da mahkumluğunun- muhtemel bir sonucunu daha yazmak istiyorum: Ya bu kadar destek sonucunda, HDP 2 Kasımda tek başına iktidar olursa!!

Olmaz olmaz demeyin, olmaz, olmaz... demişler... Şimdi, Emin Çölaşan da HDP'ye oy verecekler takımına katıldığına göre, tüm CHP'lilerin, ulusalcıların, Kemalistlerin HDP'ye oy vermesi muhtemel oldu.

Oylar hesaplanarak kitaplanarak verilmediğine göre, tüm CHP'ye verenler, sırf AK Partiden kurtulsun diye HDP'ye verebilir... Buna bir miktar MHP'li de katılabilir... Küçük bir cüz de olsa Paralel de var.

Oldu mu sana yüzde 50 oy... Selahaddin Demirtaş Başbakan, Figen Yüksekdağ Eşbaşbakan.... Kabine üyeleri, Ertuğrul Kürkçü, Sırrı Süreyya... vesaire... Tamam da iş bununla bitecek mi?

Ya Kandil'in "aga"ları ne olacak?... Onlar bu HDP iktidarı'nın neresinde yer alacak?

Dahası, Kandil'de yıllarca devletin güvenlik güçleriyle "savaşan" militanlar ne olacak?... Onları da dağdan indirip askere uzman çavuş olarak yazdırırlar mı?

Bu işin şakası yok!... Ola ki HDP tek başına iktidar olursa, bunlar illa ki olacak... Hatta, Doğu Perinçek'in bin bir zahmetle kaldırdığı Ermeni "Soykırımını" inkar yasasını bu defa Türk Hükumeti devreye sokacak.

HDP Hükumeti, Ermeni Soykırımını tanımak bir yana, tanımayanları hapse sokan kanun bile çıkarabilir..

AK Parti iktidarından kurtulmak için HDP'ye sarılanlar bunları da bir düşünmeli... erçekten de Türkiye, bir HDP iktidarını kaldırabilir mi?... AK Parti iktidarı ve Tayyip Erdoğan nefreti bu kadar gözünüzü kararttı mı?

Yani, bu kadar aymazlığı, bu denli şuursuzluğu karşı "Allah belanızı versin" demek lazım ama ben asla "bela" okumayacağım... Ne de olsa aynı gemideyiz... Ne yaşanacaksa birlikte yaşayacağız.

Ama yine de bu zemberiği boşalmış akıllara bakıp "Allah HDP'nizi versin!" demekten kendimi alamıyorum...

Milletten memleketten ırak!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..