Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '07

 
Kategori
İnançlar
 

Allahım! Hanım kullarını erkek kullarının eline bırakma Ya Rabbimmm!

Allahım! Hanım kullarını erkek kullarının eline bırakma Ya Rabbimmm!
 

Öf...Sinirlerim tepemde yine. Gazetede muhterem zevatdan biri buyurmuş bir hanımefendinin yazısı üzerine. Kardeşimiz rahat ortam bulamadığı için denize girmekten vazgeçmiş ya hemen beyefendi yazısını döşenmiş ''ben sana demedim mi'' diye. Tesettür mayolarının ucubeliğinden başlayıp tesettür ve deniz uyumsuzluğuna kadar gitmiş. Üzerine ne vazifeyse artık. Ne demek ''denize de girmeyiver''? Ben tesettürlü değilim ama ortalıkta böyle ''adam'' diye geçinenlerin yazdığı saçmalıkları okuyunca cinlerim tepeme çıkıyor. O hanım neden denize girmeyecekmiş? Tesettür denize engel mi? Uygun bir ortamı sağlayıverin siz de. Herşeye aklınız eriyor ya. Her konuda söyleyecek fikriniz var ya. Güzelim aklınızı bu ''sorun'' a çözüm bulmak için kullansanıza. Fena mı bir sürü hayır dua alacaksınız işte.
Bizim erkeklerimiz her helali kendileri için her haramı da hanımları için konmuş sanıyor gördüğüm kadarıyla. Sanki plajlar tesettürlü hanımlarına haram kendilerine helal. Ne işiniz var sizin o kadar cıbıl hatunun içinde? Hangi birinden sakınacaksınız kendinizi? Giydiklerinize bakın bir kere. Hanginizin mayosu tesettüre uyuyor ki? Hanım kıyıda o sıcakta yapış yapış bunalmış sakallı beyi minicik mayo ile serin sularda sefada. Kendi hallerine bakmaz bir de hanımlara mana bulurlar. Hanımlarının dinde gösterdiği titizliğin kaçta kaçını gösteriyorlar düşünmeden denize de girmeyiversin derler. Sanki Allah denizi onlar için yaratmış. Sanki hanımların neyi nasıl yapacağını belirleme iznini onlara vermiş. Beyler! Allah size hanımızın evinde otururuyorsanız ve eğer taleb ederse ona kira ödemek zorunda olduğunuzu bildiriyor unutmayın. Hanımlarla ilgili her konuda bilir bilmez laf etmeye de kalkmayın. Size düşen, varsa bir sıkıntıları gidermektir. Rahat edecekleri ortamı hazırlamak en başta sizin vazifeniz. Eşiniz, kızınız, kardeşiniz denize girmek ve keyfini sürmek istiyorsa götüreceksiniz. Hem de istediği gibi rahat edeceği bir yerde girmesini sağlayacaksınız. Olmuyor, gidemiyoruz, yapamıyoruz vs vs demeye hakkınız yok.
Allah denizi de yaylayı da biz kullarının istifadesi için yaratmış madem, helal olandan faydalanmanın cinsiyeti olmaz. Helalin de cinsiyeti olmaz haramın da. Kadına ve erkeğe göre helali haramı belirleyen siz değilsiniz. Helallik ve haramlık derecelerinin keyfiyetini de siz bilemezsiniz. Aklınızın ermediği şeylerde hanımlar için fetva vermeyin. Komik oluyorsunuz vallahi.

 
Toplam blog
: 403
: 1023
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Kendi halinde biriyim, ziraat mühendisiyim. Emekli oldum ve kendi işimi kurdum. İzmir'de yaşıyoru..