Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mayıs '21

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

ALTIN İĞNE İLE GELEN GENÇLİK

ALTIN İĞNE İLE GELEN GENÇLİK

Ameliyatsız estetik alanında etkili uygulamalardan birisi olan “Altın İğne Tedavisi”, sağlıklı, canlı, gergin, parlak, daha genç ve pürüzsüz bir cilt hedefler.

 Altın İğne olarak tanınan “Mikro iğneli Fraksiyonel Radyofrekans” uygulaması cilt gençleştirmenin yanı sıra;  skarlar akne ve akne izlerinin azaltılması, cilt tonunun dengelenmesi, gözeneklerin sıkılaşması gibi tedavilerde de kullanılır.

Uygulama altın kaplı mikro iğnelerle yapılıyor

Altın İğne tedavisinde altınla kaplı mikro iğneler aracılığıyla radyofrekans enerjisi cilt altına ulaştırılır ve cildin kolajen üretimi tetiklenir.  Kendisini onaran cilt, yaklaşık 20 gün sonra daha canlı, daha genç bir görünüme kavuşur.

Bu uygulamanın en önemli özelliği, epidermis ve dermisteki problemleri aynı anda tedavi edebilmesidir. İşlem sonrasındaki günlerde skarlar azalır, deri gerilir, akne izleri iyice görülmez hale gelir. Akneli cildin korkulu rüyası olan genişlemiş gözenekler büyük oranda küçülür. Kırışıkların ise daha da ince çizgiler haline geldiğini gözlemleyebilirsiniz.

Uygulama kişiye özel başlıkla yapılıyor

Uygulama, her seferinde kişiye özel başlıklarla yapılır. Radyofrekans enerjisini verirken üst deri yalıtımlı iğneler sayesinde korunur. Uygulama, yaklaşık 35-40 dakikada tamamlanır.

Bu işlem, boyun ve dekolte bölgelerindeki sarkma ve kırışıklıkları da azaltır.

Kilo alıp vermeyle, hamilelik sonrasında kalça, bel çevresi, bacaklarda oluşan çatlaklar veya ergenlerin birden boy atmasıyla oluşan sırtındaki çatlakların tedavisinde de Altın İğne ile etkili sonuçlar alınabilir.

Ciltteki kusurları giderme üzerindeki etkileri bilimsel çalışmalarla kanıtlanan bu işlemde, yan etkiler de oldukça azdır. İşlem sonrasında uygulanan alanda en fazla kızarıklık ve ödem oluşur. Bu da kısa süre sonra geçer. Altın İğne her mevsimde uygulanabilir, ancak işlem sonrasındaki günler mutlaka güneş koruyucu krem kullanılmalıdır.  İşlemin olumlu etkisi ise 1,5- 2 yıl devam eder.

Prof. Dr. Şükrü Yazar
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.sukruyazar.com  Tel: (0090) 541 334 34 84

 

 
Toplam blog
: 76
: 48
Kayıt tarihi
: 16.04.18
 
 

1992'de Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Prof. Dr. Şükrü Yazar, Estetik, Plastik v..