- Kategori
- Bebek - Çocuk
Anne sütüm helal olsun

Meme kanseri üzerine yazdigim yaziya resim ararken, bu resmi görüm ve inanilmaz hosuma gitti. Ben de anneyim ve iki cocuguma da süt verdim. Bir kadinin anne olmaktan sonra, basina gelebilecek en güzel duygudur.
Ogluma 3, 5 ay süt verebildim. Çalisiyordum ve 3 ay sonra ise basladim, 15 gün sonra emmedi. Bazen is yerinde sutum gelirdi, lavoboya gider sagar ve atarim. Bazen kiyafetim ıslanir. Kadin olmak anne olmak hakkaten zor. Aksam eve gelirim buyuk bir hevesle emzirmeye calisirken kiyametler kopar, emmek istemez. Cok kotu bir duygu, terk edilmek gibi birsey. Oysa süt vermek bebegimle o anda bakismak, dokunmak cok güzel bir iletisim.
Sonra ikinci bebegim oldu. Ben de egitim isine girmistim, kizim da yanimda ona 35 ay süt verdim.Yani 3 yasini bitirmesine 1 ay vardi. Sütten zorla ayirdik. Akli erdigi icin anlatsakta, zorunlu onlemler alsakta kafasindan cozumler bulurdu. Arkadaslarim kesin artık su memeyi dediklerinde, benim mememi keseceklerini sanirmis.C ocuklarin ilk ayrilik acilaridir anne memesi birakmak ve yalanci meme birakmak diye düsünürüm.
Su günlerde bebegi olupta onu emziren anneler. Bu gününüzün kiymetini bilin. Bunlar cok güzel ve her zaman tadamayacaginiz güzellikler.
Çocuklariniz ve ailenizle sevgiyle kalin. Ayse