Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Mayıs '10

 
Kategori
İlişkiler
 

Annelere...

Annelere...
 

CANIM ANNEM


Ellerim büyüdü avuçlarında, bitek annem olsun bana bişey olmaz..

Güvenim, huzurum, mutluluğum, en çok sevenim canım annem.. Bu sıralar her dakika bu sözleri söylerken buluyorum kendimi.. Ne güzel özetliyor annelerin mükemmeliğini.. Anneler gününe az kaldığı şu günlerde dikkatimi çeken sevgililer günü üzeri yapılan hazırlıkların ve heyecanın yarısının bile olmayışı insanlarda. Ne sevgililer günündeki gibi kalp logoları var mağazalarda, ne kişiye özel hediyeler, ne de yemek organizasyonları.. Alınan bir çiçek mutlu etmeye yeter nasılsa anneleri. İki kelime güldürür yüzlerini, yanaklarına kondurulan öpücük en güzel hediye annelere.. Önemli olan çocuklarının sağlığı, mutluluğu onlar için..

14 Şubatlarda sevgiliyi memnun ve mutlu etmek için harcanan eforun yarısını bile harcamaya gerek yok zaten anneler için.. Anneye mutfak robotu, anneye ütü, anneye bulaşık makinası, anneye halı, anneye bütün ev halkı ile birlikte kullanılabilecek bi sürü hediye.. Peki ya sevgiliye? Sevgili memnun olmaz öyle her şeyle. Her şeyin en özeli olmalı, programlanmış güzel bir yemek, arkasından çok özel ve orijinal bir hediye.. Yanında bir sürü güzel kelime ve cümleler tabii. Hee bir de sevgiliye asla bağrılmaz, gönlü hep hoş tutulur, ne dese yapılır, doğum günleri, tanışma yıldönümleri hep hatırlanır.. Ama anneye bağrılır, ne dese tersi yapılır, doğum günleri genelde önemsenmez ”çünkü annedir o”, koşulsuz seven, her daim yanımızda olan, koruyan kollayandır, affedendir, yol gösterendir.. Şimdi durup düşünme vaktidir. Kaybetmeden annelerimize özel olduklarını en derininden hissettirme zamanıdır. Her şeyin en güzeline , en iyisine layıktır onlar. Karşılıksız sundukları sevgilerine fazlasıyla karşılık vermeli, öncelik sıramızda en ön sıraya koymalıdır… Hayır dualarını almalı, her zaman yanlarında olmalı..

Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun şimdiden.. (CANIM ANNEM ÇOK ÜZDÜM SENİ.. ÖZÜR DİLERİM, SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM, İYİKİ BENİM ANNEMSİN)
 
Toplam blog
: 23
: 893
Kayıt tarihi
: 21.04.10
 
 

24/06/1986 '  doğumluyum.özel sağlık sektöründe çalışan, evliliğe alışma kısmını tamamlamadan ann..