Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '14

 
Kategori
Salon Sporları
 

Antalyalı bayanlar, haydi zumba yapmaya

Antalyalı bayanlar, haydi zumba yapmaya
 

Alyona Zheltkova


Dünyada herkesin yeni alışkanlığı haline gelecek bir dans ve spor.

Düşünün dans ederken eğleniyorsunuz, yetmiyor zayıflıyorsunuz, bununla da kalmıyor bölgesel yağlanmalarınız sona eriyor. Bizim göbek dansımıza benzeyen hareketlerde var, dolayısı ile bolca kalori yakıyorsunuz.

 

Sporla dansın karıştığı müthiş güzellikle tanıştım.

Çok keyifli inanın çok ama çok eğlenceli.

Bayanlar, zamanı olanlar, hatta zaman yaratanlar, becerikli hanımlar. Sizin yerinizde olsam inanın hiç durmam giderim.

Spor yapıyorsunuz ama aynı zamanda dans ediyorsunuz…

Hocalarına bayıldım zaten durmadan gülen biri. Tabi full enerji.

Alyona Zheltkova, yüzü gibi gönlü de güzel.  Gelenlerle tek tek ilgileniyor, her danstan önce ve sonra soruyor, türkçesi çok iyi değil ama derdini anlatabiliyor, anlatılanı anlıyor. Sibiryalı dünyalar tatlısı bu güzel kızın hocalığı eşliğinde kilo vermemek mümkün değil.

Müzik yüksek ve çok hareketli…

Sanki gülümsemeniz gerekiyormuş gibi dans edenlerin çoğunluğu gülümsüyordu Pozitif bir enjiyi sağladığını gözlemliyorsunuz.

Bu dansı Kolombiyalı aerobik step eğitmeni bir dansçı yaratmış.

Uluslar arası egzersiz standartlarına uygunluğu Amerikan Spor konseyi ve Amerikan Aerobik ve Fitness Kuruluşu tarafından anaylanmış.

 

Burası yeni açılmış bir salon.

Konyaaltı Sağlıklı Yaşam Gençlik ve spor kulübü

Burada dansın yanı sıra taekwondo da yapabiliyorsunuz.

 

Bu dans sadece sizi eğlendirmeyecek, zayıflatmayacak ayrıca sağlıklı olmanızı sağlayacak. Daha enerji dolu olacaksınız, hayata daha çok gülümseyeceksiniz.

 

 

 

Nazan Şara Şatana

 
Toplam blog
: 1731
: 4678
Kayıt tarihi
: 09.12.10
 
 

Turizmci; Genel müdür Yazar ; Romanlar, senaryolar müzikkaller... Sinema filmleri, TV filmleri.....