Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '09

 
Kategori
Mizah
 

Antdepresan T.A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Nilgün Akad

Antdepresan T.A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Nilgün Akad
 

Konuğum Antidepresan T.A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Nilgün Akad... Uslu cici bir kız gibi görünse de o masum görüntünün altında çok yaramaz bir kız yatıyor... Yazdığı her blogdan en az 20 tane mizah sorusu çıkarılabilir. Çok keyifliydi çok...


Nilgün Akad kimdir?

Bu konuda rivayet muhteliftir. Kimine göre az konuşan çok dinleyen, kimine göre hem konuşan hem dinleyen biridir. Her iki yönde de görüş olmasına rağmen kanıt yetersizliğinden dolayı ispat söz konusu değildir. İşin aslı; her tanıdıkla arkadaş olunmayacağını bildiği gibi, her arkadaşla da dost olunmayacağını bilen biridir. Kalabalıkları değil sakinliği tercih eder. Açık sözlülüğü bazen patavatsızlık olarak algılansa da onu yakından tanıyanlar bu özelliğinin dürüstlüğünden kaynaklandığını bilirler. Kısaca; meraklı bir dünya gezgini diye tanımlayabiliriz kendisini.

Mobilya mağazasının önünde evli bir erkek deri koltuklara alıcı gözüyle bakarsa bu ne anlama gelir?

Muhtemelen durum vahim demektir. Kışın üşüten yazın terleten deri koltuklara bakan bir erkek her ne kadar evliyse de, karar aşamasına gelmiş, ilk sütten ağzı yandığı halde vazgeçmeyip azimle yeni sütü kaynatmaya hazırlanan bir şaşkındır.

Botoxun yan etkileri nelerdir?

Botox başlı başına bir gerginlikten ibarettir. Botoxu yaptıranla ödemeyi yapan aynı kişi değilse gerginlik cüzdan sahibine de yansır.

Yuvayı kim yapar?... Neden?

Dişi kuşun yuva yaptığı yalandır. Yuvayı RTE yapar. Hatta kaç çocuk yapılacağına bile o karar verir. Çocukların büyüdüğünde birer gemicik sahibi olup olmayacağı ise özel yetenek konusudur ve bu mevzu ile alakası yoktur.

Dışı yenen şey nedir?

Allah iyiliğinizi versin e mi Esma Kahraman. Soruları hazırlarken blog yazılarımda ciddi araştırmalar yapmış olmalısınız. Beni gerçekten çok güldürdünüz, dilerim 2009 yılı da size ve sevdiklerinize gülen yüzüyle gelir.

Bezelye ve bakla arasındaki en belirgin fark nedir?

Bezelye bazı uyanık girişimciler tarafından tatlılarda antepfıstığı niyetine kullanılır. Bakla ise bu tarz oyunlara alet olmadan yanına alacağı bir “va” eki ile baklava haline gelecektir. Bence bezelye ile bakla arasında “tat”lı bir fark vardır.

Bir dişi keneden kaç adet yavru kene ürer?

Bu tamamen erkek kenenin performansına ve dişi kenenin baş ağrısına bağlı olarak değişkenlik gösteren bir durumdur.

Antidepresan T.A.Ş. otobüsü olarak parmağımla seni işaret edip, “Nilgün Akad’ın söyleşisi için durduk. Sadece o konuşacak” diyorum. . . Ne söylemek istersin?

“Durmak yok yola devam” diyeceğim, yanlış anlaşılacak!

Çorum’lu bir balıkçıdan taze hamsi alma şansımız ne kadar?

Bir Karadenizliden taze leblebi alma şansımıza denktir.

Çöpte hamsi yaparken dikkat edilecek hususlar nelerdir?

“Bu yemeği senden daha iyi yapana rastlamadım” şeklindeki tezahüratlarla gaza gelmemek en önemli husustur.

Bir kitabı alıp okumaya nasıl karar verirsin?

Önce kitabın arka kapağını okurum. Karar veremezsem önsözü okurum. Sonra ilk cümleyi okurum. İlk cümle çok önemlidir benim için. Biriyle ilk karşılaşma gibi, ilk intiba gibi.

Ağaçların arasında seri bir katil var… Neden seri? . .

Seri olmak sürümden kazanmak demektir. Kriz dönemindeyiz, diğerlerine fark atmak için seri olmak lazım.

Son olarak ne söylemek istersin?

Antidepresan T.A.Ş üyelerine sağlıklı, başarılı ve şanslı bir yıl diliyorum. Bu eğlenceli söyleşiler dizisine verdiği emek için sevgili Esma Kahraman’a teşekkür ediyorum.

:) Antidepresan T.A.Ş. Halkla İlişkiler Müdürüm Sayın Nilgün Akad; bu söyleşiden sonra seni daha iyi tanıdım ve şirket için ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha anladım... Durmak yok yola devam...

Ne iyi ettin de geldin. . . Sefalar getirdin. . .

http://blog.milliyet.com.tr/Blogger.aspx?UyeNo=670318

http://www.esmakahraman.com/antidepresan-t-a-s-halkla-iliskiler-muduru-nilgun-akad/

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..