Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '18

 
Kategori
Tiyatro
 

Antre Seyirciyle Buluşuyor

Antre Seyirciyle Buluşuyor
 

Hepimizin kent yaşamının sıkışıklığından, kutu kutu evlerimize hapsolduğumuz anlardan boğulup, yaşamın renklerini özlediğimiz zamanlar olur. İşte ikinci sezonunda da Ankara'da seyirciyle buluşucak olan Antre tiyatrosu, tam da bu duyguya atıf yapıyor. 

Kent yaşamının sıkışıklığında bir apartman girişinde Antre'de, zamanın ve mekanın, sadece hayatın insanı sürüklediği kadar öneminin olduğu bir anda, karakterlerin gerçek kişiliklerini açığa vurup tüm yüzleşmelerini yaşadıkları bir oyun Antre. 

İnsanlar hakkındaki hükümlerimizin gerçekliğini sorgulatan, görünenin her zaman olan olmadığını açığa çıkartan, insanlarla ve gerçeklikleriyle ilgili bildiklerinizi yerle bir eden Antre'nin yönetmenliğini Cebrail Esen, süpervizörlüğünü ise Kerem Alışık yapıyor. 

Müzikleri Murat Gedikli tarafından yapılan Antre'yi Özlem Saraç kaleme almış. Oyun pek çok yaşamsal kesişmenin, insanın insana dokunduğu küçük anların ve o kesişme anlarındaki gerçek insan kimliklerinin, bir yaşamın diğer yaşama dokunuşunun bir özetini çarpıcı sahnelerle ortaya koyuyor hissi uyandırıyor.

3-17 ve 24 Kasım tarihlerinde Ankara Çolpan İlhan sahnesinde seyirciyle buluşacak olan Antre'de Efsun Aydın, Engin Can Ekinci, Egemen Tekmen, Rukiye Yüksel Çetinkaya, Ahmet Kapusuzoğlu, Işıl Yaşbek Acaray, Sibel İzbul, Eda Akyol, Ilgın Yıldırım, Kaan Berk Gültekin ve Halil İbrahim Altunkaynak rol alıyor. 

Oyunculardan sevgili Işıl Yaşbek Acaray, oyunda yer almaktan büyük onur duyduğunu ifade ederken, Ankara seyircisini de bu güzel eseri izlemeye davet ediyor.

Kent yaşamının sıkışıklığından sıcacık bir kaçış yapıp bu güzel eserle buluşmak isterseniz, onlar sizi bekliyor.

Oyunun biletlerine Sadri Alışık Kültür Merkezi gişelerinden ve Biletix'den ulaşabilirsiniz. İyi seyirler!

 

 

 
Toplam blog
: 34
: 999
Kayıt tarihi
: 22.03.18
 
 

18 Haziran 1985 İzmir doğumludur. İlkokul,ortaokul ve lise öğrenimini Özel Çakabey Koleji'nde tam..