Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '15

 
Kategori
Sinema
 

Aranıyor

Aranıyor
 

Film: Wanted

Tür: Fantastik

Puan: 10 üzerinden 10+

Bu filmle ilgili olumsuz eleştirilerde bulunanları mutlaka görmüşsünüzdür. Hatta Amerika'da bu filmin komedisi bile çekildi. Ancak filmi nasıl değerlendirirseniz film o şekilde puanlanmalı. Yani, eğer bu filmi sıradan bir aksiyon filmi olarak değerlendirmeye kalkarsanız o zaman puanı en fazla 5 olur. Çünkü gerçeklik ilkesi sıfıra çok yakın.

Ancak film bildiğiniz fantastik öğeler içerisiyor. Fantastik öğelerin kendi içerisindeki tutarlılığına bakılacak olursa, film son derece güzel bir kurguya sahip. Dahası çekim teknikleri, eğlence dozajı ve oyunculuklarıyla film her anlamda son derece yüksek dozda keyif vermeyi garantiliyor.

Özet geçecek olursak eğer fantastik filmleri seviyorsanız, film size ilaç gibi gelecektir. Yani yapamadıklarımız ancak yapabilseydik mutlu olacaklarımız üzerine düşünsel faaliyetlerden keyif alıyorsanız film garanti veriyorum ki sizi tatmin edecektir.

Ancak gerçeklikten ayrılmak zihninizde sorun yaratıyorsa bu filmi beğenme şansınız yok. Çünkü filmin realiteyle alakası yok. Sonuç olarak aksiyon ve fantezinin dibi olan bu film her iki açıdan da sizi tatmin edecektir.

Şimdiden meraklılarına iyi seyirler.

 

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..