Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aranızdaki bağ sadece çocuklardan ibaretse eşiniz o çocuklara bir anne ya da baba bulur

Aranızdaki bağ sadece çocuklardan ibaretse eşiniz o çocuklara bir anne ya da baba bulur
 

Bu durumda olanları eşleri mutlaka aldatıyordur. Adam/ kadın iki veledin hatırına bir ömür boyu sana mı katlanacak! Çocuklarınız evliliğinizin güvencesi değil.

Ama öyle sanılıyor… Anam bacım yapmış üç çocuk, tamam diyor çocukları var, bir yere kımıldayamaz! O kadar da emin ki… Çocukların karıyı/kocayı, bazen ikisini birden frenlediği doğru ama bu fren uzun yıllar içinde aşına aşına tutmamaya başlar.

Özellikle kadınların çocukların varlığına güvenip“evli barklı çoluk çocuğu var” diyerek kocasını mutlu etmeye çalışacağına üstelik “sen evli bir erkeksin hiçbir şey yapamazsın, adamın gözünü oyarım” tarzında aldırışsız hiç yerine koyarsa kocası nataşanın göbeğinde şampanya patlatır.

Benim şahsi görüşüme göre de böyle bir kadını aldatmak sevaptır. Kocanı mutlu etmeye mecbursun. Değilse onun sana bağlı kalmasını bekleyemezsin. Elbette bu erkekler için de geçerli. Ne demek çocuğum var ya! Varsa var ne yapalım. Vallah billâh ellerinden tutar parka götürürüm. Birer dondurma alır, beni burada bekleyin derim ve Boşnak Zehra’ya uğrar gelirim. Ne utanırım ne de suçluluk duyarım. Serseriye bak, çocuklarım varmış! Biri karnında, biri kucağında kolların boynumda olacak!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..