Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '10

 
Kategori
Sinema
 

Aras Bulut İynemli…

Aras Bulut İynemli…
 

Bir sinema ya da dizi filim eleştirmeni değilim, oyunucu eleştirmeni hiç değilim. Yalnız son zamanlarda yapılan dizileri herkes kadar bende seyretmeye çalışıyorum. Yapımlar arasında iyi olanlarda var kötü olanlarda. Şu sıralar yayında olan ‘‘Öyle bir geçer zaman ki’’ dizisi hemen hemen her evde izlenmekte. İzlenme oranı ise her geçen gün katlanarak artan dizinin, reytinglerdeki sıralamasında hatırı sayılır yeri dikkatleri oyunculara çekmeyi başardı. Kimdi bu diziyi en üst sıralara taşıyan karakterler? Onca pahalı yapımlar arasından sıyrılıp insanları ekrana kilitleyen olay neydi?

Başrol oyuncuları bölüm başına 10 ila 30 bin ytl arasında ücret aldığı dizi sektöründe, artık yepyeni yüzler var. Bu yeni yüzler gösterdikleri üstün performansla, hem izleyenlerin hem de yapımcıların yüzünü güldürüyor. İşte bunlardan biride Öyle bir geçer zaman ki dizisinin Mete’si yani Aras Bulut İynemli. Oynadığı Mete karakterini öye içten öyle samimi oynamış ki etkilenmemek elde değil, duygusal ama bir o kadarda asi olan Mete, tamamen bizden biri. Durum böyle olunca, ekrana kilitlenmemek içten değil.

Aras Bulut İynemli izleyenlere çok ta yabancı gelmese gerek, oynadığı reklam filmleriyle şu an ki başarısının tesadüf olmadığını ispatlayan genç sanatçı, özellikle turkcell reklamındaki. “topukluyore” repliği ile birçok kişiyi güldürmeyi başardı. Beren Saat ile oynadığı reklamı da es geçmemek gerek. Yüksek Aytuğ’a göre Biraz Jude Law, biraz James Dean’e benzetilen Aras Bulut İynemli, bana göre kendi isminin idolü olma noktasında basamakları emin adımlarla tırmanıyor. Adına kurulan facebook gurupları ve oluşturulan fan sayfalarıyla birçok kişinin gönlüne taht kurmayı başaran İynemli artık evlerimizin yeni oğlu. Kendisine canı gönülden başarılar dilerim, umarım yakaladığı bu başarıyı iyi değerlendirir ve ismini en güzel yerlere yazdırır.

 
Toplam blog
: 18
: 742
Kayıt tarihi
: 01.03.10
 
 

1974 yılında Ankara'nın soğuk bir sabahında dünyaya ''merhaba'' dediğimi söyledi annem... Zamanın..