Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '12

 
Kategori
Müşteri Hizmetleri
 

Ariel ve Migros ile hayal kırıklığı

Ariel ve Migros ile hayal kırıklığı
 

Migros'ta belli bir miktar (50 TL) alışveriş yapınca o gün için özel indirim uygulanan bir ürünü alabiliyorsunuz. Kampanya dahilinde gerçek fiyatı 15-20 TL olan ürünü hatırı sayılır bir indirimle alabiliyorsunuz. Malum evin ihtiyacı da zaten hiçbir zaman bitmiyor. Alışveriş listesi her zaman kabarık. Hal böyle olunca bir kaç defa alışveriş yapıp indirimli ürünlerden fazla miktarda alabiliyoruz. Ariel hikayemiz böyle başladı.. 

Ariel Jel Deterjanları yeni ürün olduğundan olsa gerek hayli indirim uygulanmış ve bu sayede tüketiciye daha hızlı ulaşmayı düşünmüşler. Pazarlama metodolojisi açısından bakarsak oldukça makul ve mantıklı bir uygulama. Ancak rüzgar her zaman gemicinin istediği yönden esmeyebiliyor ve evdeki hesap çamaşır makinesine uymayabiliyor. Bizde de böyle oldu!

Ariel Jel Deterjan toz deterjana göre daha pratik olduğu izlenimi vermişti. Yazılanlara bakarsak öyle. Ama kazın ayağı öyle değil. Çamaşır makinesine attığımız ilk jel deterjan sonrası hayal kırıklığına uğramamız da bu yüzden..

Deterjan makine içine konuyor (toz deterjanların konduğu çekmeceye değil), biz de öyle yaptık. Çamaşır makinesi çalışmaya başlayınca jel kapsül geldi makinenin kapağına yapıştı. Bir süre kapak camında asılı kalan jel kapsül daha sonra kapak plastiğine indi. Fotoğrafta da göreceğiniz üzere kapak lastiği ile halvet oldu. Çamaşırlar döndü durdu ama jel kapsül yapıştığı yerden çıkmadı. Daha sonra da kapak plastiğini peçete vb yardımıyla iyice temizlemek zorunda kaldık..

Hal böyle olunca önce hatayı kendimizde aradık. Kullanma kılavuzunu yeniden okuduk. Hayır bizde hata yoktu! Demek ki bir aksilik oldu diye düşündük. Bir sonraki çamaşır yıkama işleminde de aynı şeyler olunca hatanın bizden kaynaklanmadığını anladık.

Şimdi Ariel yetkililerine bu durumu anlatmak ve derdimize çare bulmak istiyoruz. Zira hazır ucuza bulmuşken fazla fazla alalım diyerek 3 kutu almıştık. Tamamı elimizde patladı anlayacağınız.

Aynı zamanda Migros yetkililerine de seslenmek istiyoruz. Migros gibi kaliteli bir mağazadan hep kaliteli ürünler almaya alıştığımız için bu garabeti kendilerine de yakıştıramadık. Umarım makul bir açıklama yaparlar ve mağduriyetimizi giderirler.

Hasılı kelam bizimkisi Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak gibi birşey oldu. Ariel ve Migros sesimizi duyarsa ne âlâ.

Murat HACIOĞLU

02.12.2012, Denizli

   

Gördüğünüz gibi Ariel jel deterjanları dağ gibi birikti.. Dağ gibi biriken çamaşırlara da ne oluyormuş!! 

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..