Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '15

 
Kategori
Güncel
 

Artık Evlatlarımız sağ olsun !

Artık Evlatlarımız sağ olsun !
 

Evet.. Bugün, yarın, sonraki gün...

Gariban vatandaşların evlerine yine o AL BAYRAKLAR asılacak.. Pek neden ?

Çünkü canını, kanını, geleceğini, kahpe pkk'nın saldırısında vatan toprağına bırakan CAN'ların evleri o evler... Şehit evleri o evler... Kahraman askerlerin, kınalı kuzuların evleri o evler.. Ve o evlerde, analar, babalar, bacılar, kardeşler, eşler, yavuklular ve belki de evlatlar ağlıyor... Ağlayacak !...

Ama o pust zulalarında, çıyan deliklerinde gizlenmiş, şerefsiz, hain, katil, vatan ve millet düşmanı pkk'nın ele başları "başarılı bir operasyon yaptık" diye sevinecekler. Militanlarını kutlayacak... Yeni saldırı planları yapacaklar.. Biz aklımız başımızdan çıkmış olarak, acaba yine kaç şehit haberleri gelecek diye haber bültenlerini takip edeceğiz.. Ve istemeye, istemeye, kayıtsız, üzülerek yeni saldırı ve şehit haberlerini okuyacağız..  

O şerefsiz pkk'nın siyasi uzantısı içinde yer alan siyasiler de "operasyonlar dursun, kan, göz yaşı dursun" deyip sözüm ona BARIŞ isteyecekler... Ama içten içe onlar da sevinecekler bu şehit tabutlarına....  Belki de pkk'ya gönderip, kutlayacaklar...  Pkk’nın organları da “ devlet ve asker operasyonları durdursun” diyecekler.. Timsah gözyaşları dökenler de “barış” diye yarım ağızla da olsa konuşacaklar. Ama sokaklarda öldürülen pkk leşlerini almaya da pkk vekilleri gidecek.

İşte bugün bir haber.  Sıcak bölgede Pkk’ya gıda malzemesi taşıdığı ihbarı alan asker, 3 aracı durduruyor. İçindekilerden biri Hdp vekili. Belli ki, vekillik dokunulmazlığını kendine siper etmiş, örgütüne gıda takviyesi yapıyor.. Neden ? Türk askeri ile daha iyi savaşsın, daha çok şehit gelsin diye… Ve bu şahıslar tutuklanmadan salıveriliyor. Neden çözüm süreci ve oy avcılığı yüzünden… Ve o vekil, laci takımını giyip, gelip mecliste vekil sıralarında boy gösterecek. Diğerleri gibi…  Neden ? Halk oyuyla geldikleri, hatta Kürt olmayanların da” hdp barış için mecliste olmalı” deyip oy verdikleri için…

Çok mu ağır oldu ?

Yok canım.. Çok hafif bile oldu... Zira, operasyon bölgesine gidip, askerin operasyonunu durdurmaya kalkan, gebertilen pkk'lı leşlerini almaya gelen hdp'li vekilleri gördükçe, daha az bile söylemişim diyorum..

Evet, bugün, yarın daha ertesi gün şehit evleri al bayraklarla donatılacak. oraya acıları paylaşmak için millet dolacak, asker gidecek, şehitlerin silah arkadaşları da manen orada olacaklar, bizler de oturduğumuz koltuklarımızda göz yaşı dökeceğiz, lanet okuyacağız..

Ama devlet orada olmayacak, o acıları paylaşamayacak.

Ve vatandaş artık, " VATAN SAĞ OLSUN" demeyecek... Bitirin şu lanet pkk'yı, " EVLATLARIMIZ SAĞ OLSUN" diye haykıracaklar..

Haksızlar mı ? Elbette ki haklılar, dibine kadar haklılar… Çünkü bu ülke terörden çok çekti.. Bırakın işin ekonomik boyutunu, telaffuz edile uçuk rakamları… .Teröre aktarılmasaydı, ülkeye, bölgeye aktarılsaydı şöyle olurdu laflarını… Evet bunlar da doğru… Ancak, bu ülke geçmişte 40 bin insanını kaybetti. Terör bitti, ülke insanı terörden kurtuldu derken, Munzır çayında bile insanlar terör yok diye gidip suya girip, çıktığında sanki Bodrum ya da Antalya’daymış gibi güneşleniyorlardı… Onlarca yıl ayak basılamayan yaylalara, dağlara geziler düzenlenmeye başlandı. İnsanlar ta yurtdışından bile buraları görmeye geliyorlardı. Neden ? Kiminin kendi toprakları, kendi  vatanı… Kimi ise merak ettiğinden…  Halaylar çekilmeye başlamıştı, yüzlerce metre yüksekteki ovalarda… Mangallar ateşlenmişti… Eğlencesine bile silahlar ateşlenmiyordu..


Ne oldu ? Son 2 aydır katiller örgütü pkk hain ve kahpe saldırılarına tekrar başladı. Ölümler tekrar geldi.. Şehit cenazelerinin sayısı gün geçtikçe artıyor… Ve analar ağlamaya devam ediyor..

Kürt ya da Kürt fark etmez… Şehit olanların içinde Kürt kökenlilerde var… Ve artık o analar “Devlet sağ olsun, vatan sağ olsun” yerine “ evlatlarımız sağ olsun” diyorsa,  devletin de şapkasını alıp düşünmesi gerekir. 

Ve son söz : Artık gariban evlerinde ŞEHİT için al bayraklar asılmasın ? Yalnızca, Milli bayramlarda ve DÜĞÜN için asılsın !..

../..

 
Toplam blog
: 671
: 2572
Kayıt tarihi
: 26.06.06
 
 

Anadan doğma bir İzmirliyim ve bu şehirli olmaktan gurur duyuyorum.. Hem bu şehirde doğmuş, hem b..