Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ağustos '11

 
Kategori
Astroloji
 

Arzulamak = Akrep kadını

Arzulamak = Akrep kadını
 

Başka bir kadın tüm bedeniyle bile baştan çıkaramazken seni, bunun için onun bir tek sırtı yeter!


Arzulamak = Akrep kadını

Aynen başlıkta yazdığım gibi güzel okuyucum. Akrep kadını, azim ve arzu demektir.

Arzulamak, kaçınılmaz ve kesin olarak arzuladığını elde etmek demektir; akrep kadını. Üstelik her ne pahasına olursa olsun.

Hedefini sakin, soğukkanlı bir şekilde tespit eden cool akrep kadını, sabırla ve santim hesabıyla işgal edecektir hedefini. Hiçbir engel tanımadığı gibi, fiziksel dayanıklılığının da bir sınırı, bir limiti yoktur; akrep kadınının.

Akrep kadını ister ve alır.

Ne kendisinde, ne sevdiğinde, ne de rakibinde ve düşmanında hata affetmez. Hataya tahammülü yoktur. Bu kadar hata affetmez bir kadın, akrep kadını yani, garip bir şekilde, merhamet pınarıdır da aynı zamanda. Hem hata affetmez hem de sınırsız merhamet sahibidir. Gelin de, hadi siz çıkın bakalım şu çıkılmaz işin içinden!

Çok az, ama çok candan, yürekten dostları olur akrep kadınının. Kafa yapısı cinsiyetinden çok daha önemlidir dostunun; akrep kadını için.

Çok ketum, çok iyi dinleyici ve en önemlisi, bulabileceğin en iyi sırdaştır kendisi. Taştan ses çıkar; ondan çıkmaz! Ölüler dile gelir de; akrap kadını konuşmaz!

Sezgileri çok güçlü, soğukkanlı ve çok seçicidir akrep kadını.

Güvenilir, kararlı ve güç odaklıdır. Güçten kasıt, sadece para olmayıp, söz geçiren, yön veren olmaktır onun için önemli olan... Bu özellikleri yüzünden de en iyi yönetici kadınlar, akrep burcundan çıkar.

Peygamber sabırlı akrep kadını, duruş, tavır hastasıdır. Duruşu, tavrı doğru ve dik olanı, kendi aleyhine bile olsa, ölümüne destekleyebilecek kadar yüreklidir akrep kadını.

Zorluklardan asla yılmayan, çok yönlü, savaşçı, meraka ve şüpheye dayalı bir araştırmacı ruha sahip, gizem çözücü, çelikten bir irade demektir akrep kadını.

Kinci ve intikamcıdır aynı zamanda akrep kadını. Onu size kin güdecek kadar şirazesinden, yolundan çıkarmış, onun bile sabır taşını çatlatabilmişseniz eğer, sizin için çok üzgünüm! Çünkü akrep kadını her ne pahasına olursa olsun intikamını alır. İsterse aldığı o intikam onun mahvına sebep olsun. Vız gelir, tırıs gider onun için. İntikamını almıştır ya!... Oh olsun işte!

Vefalı, içten, samimi bir kötü gün dostu, istikrarlı bir güven abidesidir akrep kadını.

Özellikle en sona bıraktığım cinselliğine gelince:

Şehvetse şehvet... Tutkuysa, arzuysa, sonsuz bir derinlikse, aradığın, akrep kadının da okyanuslar kadar uçsuz bucaksız bir derinliğe, yeryüzünün göremeyeceği kadar şiddetli volkan üstü patlamalara hazır olun!

Esnekliğinin, sınr ve tabu tanımazlığının nerelere varabileceğini, ancak onunla yaşadığınız cinsellikle farkına varabilirsiniz. Tabi bu söylediğimden gözü kapalı, her istediğinizi yerine getiren, teslim olmuş, köle ruhlu bir kadın anlamını da çıkarmayın hemen! Olma mı canım?!

Güvenene kadar sabırla bekleyen, ama tam bir imanla güvendiğindeyse sana, seninle sonuna kadar, gözü kapalı ölüme giden kadındır, eğer sen cesaret eder de onunla yürüyebilirsen... 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..