Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

A.Ş.K. da Alicengiz oyunları, dönen dolaplar, dizinin başını yedi!

A.Ş.K. da Alicengiz oyunları, dönen dolaplar, dizinin başını yedi!
 

Kanal D.in üvey evlat muamelesi yaptığı Aşk dizisi önceki akşam ekranlara geldi. Reytingleri hakikaten çok kötü, geçen hafta olduğu gibi AB’de 16.cı, Totalde 34.cü olmuş.

Gold Film, Salı günü bir açıklama yaptı. Dizi 31 Aralık akşamı 13.cü bölümde final kararı almış.  Dizinin yapım şirketi Gold Film Twitter’daki  sayfasından şu açıklamayı yaptı. “Kanal D’ de yayınlanan A.Ş.K dizisi sektörün içinde bulunan koşullar, yeni reyting sistemiyle istediği hedefe ulaşamamıştır. A.Ş.K dizisi 13.üncü bölümle final yapacaktır. Başından beri bizi yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen izleyicimize çok teşekkür ederiz”. Dedi.

Ben bu reyting sistemini tam anlamış değilim. Tam sağlıklı bir sistem değil. Dilerim 2014 yılında bu reyting sistem işini çözerler, daha sağlıklı bir ölçüm sistemi gelir.

Daha önce Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, “Muhteşem yüzyıl”ın karşısında reytinglerden pay alamadı. Yayın gününü değiştirdi, Pazartesi akşamı 2. Part Time saat 22’e geldi. İki haftadır yeni yayın gününde de başarı elde edemedi. Sekizinci bölümden sonra yönetmen değişikliği yaptı. Ömür Atay’ın yerine Nisan Akman geldi. Senaryoda da birtakım varyasyonlar çare olmadı. Geçtiğimiz akşam seyrettiğimiz bölümde tam bir Alicengiz oyunları vardı. Dönen dolapları ben çok şaşırdım. Çok karışık bir hal aldı. Kerem’in Şebnem’e yazdığı mektup, Neslihan Hanımın eline geçti. Kızının mutluluğu için, Kerem’e bir şey söylemedi. Oyunu başka şekilde devam ettirdi. Kerem farkında olmadan oyunu kendince oynadı, Şebnem’e aşk mektubu yazdı. Şebnem de çok mutlu oldu.

Can, Azra ile sevgili oldu. Azra’nın arkadaşı Melis, Azra’nın mutluğu için aracı oldu. Bu Kerem’in canını çok sıktı.

Can’ı şantaj yaparak tahdit eden Neslihan hanımın eski sekreteri, Neslihan Hanımın istememesi nedeniyle şirketteki işine dönemedi ama, Can’ın asistanı olarak işe döndü.

Şebnem’in eski nişanlısı avukat Hakan Kerem ile yumruk yumruğa kavga ederler. Sebep karısı Şebnem’i rahatsız etmesi. Neslihan Hanım Hakan’ı şirket avukatı olarak işe alır. Kendine göre hesapları var herhalde.

Can’ın Azra ile yakınlaşmasını Kerem istemez, bunu karısı Şebnem’e söyler. Kerem adeta Azra’nın düşmanı olmuştur.

Dizi o kadar iç içe girdi ki, inanın ben şaşırdım. Fakir iki sevgili, Azra ile Kerem, zengin ailenin kızı şebnem ile Kerem evlendi. Şimdi de Can ile Arza evlenecekler. Azra aklı sıra Kerem’den intikam alacak. Halbuki bu planı kendi yapmıştı. Kendi kazdığı kuyuya düştü. Ayıklayın şimdi pirincin taşını. Eski iki sevgili, zengin aileye biri damat, biri de gelin oluyor!

Bu bölümde en güzel yeri, Can ile Azra’nın dans ettikleri sahneydi. Sürpriz olarak Mustafa Ceceli gitarı ile canlı müzik yaptı. “Sevgilim” parçasını söyledi. Mustafa Ceceli konuk oyuncu oldu. Can’ın arkadaşırolüyle, Aşk dizisinde yer almış oldu.

Bu güzel dansın sonunda Can (Kaan Urgancıoğlu), Azra’ya (Hazal Kaya) tek taş pırlanta yüzüğü göstererek, “benimle evlenir misin” der ve bölüm burada biter. Hakikaten Can’ın söylediği gibi bu gece çok özel bir geceymiş.

Hazal Kaya’nın binlerce seveni dizinin erken final yapması haberini çok üzüldüler ama, yapacak bir şey yok. Ah Hazal, sen AFK’ nın ahını çok mu aldın acaba! Bu iki oldu, Hazal Kaya bu abdestle çok namaz kılar. Dersini aldı, bundan sonraki oynayacağı projelerde kılı kırk yarması lazım diyorum.

Yolun açık olsun Hazal, seni sevenlerin daha güzel projelerde görmek istiyor. Lütfen bunu unutma, moralini bozma… Yarınlar senin, şansın bol olsun.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..