Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '12

 
Kategori
Astroloji
 

Astrolojik bilanço: 10 Temmuz - 23 Ağustos ve sonrası (30 Eylül)

Astrolojik bilanço: 10 Temmuz - 23 Ağustos ve sonrası (30 Eylül)
 

Astroloji


10 Temmuz ile 23 Ağustos arası Mars ve Plüton gezegenlerinin kötü konumda olacağını, yakım yıkım, savaş ve deprem gibi olayların çıkabileceğini Mart ayındaki yazımızda yazmıştık.

Gerçektende bu tarihler arasında Türkiye'nin batısında ve doğusunda irili ufaklı depremler  oldu. Bilhasa 11 Ağustos'da olan İran'ın Tebriz şehrindeki 6.3 ve 6.4'lük depremlerde ölen ve yaralananlar oldu. Bu bölge Türkiye'ye yakın olduğundan Türkiye'nin doğu illerinden ve Azerbaycan'dan da hissedildi. Ayrıca 14 Ağustos'da da Rusya'nın doğusunda 7.7 şiddetinde deprem oldu.

En önemlisi bu dönemde zaten iç savaş halinde olan Suriye ile uçak krizi çıktı. Ülkemizde terör saldırılarında artış oldu. Şemdinli ve Gaziantep bölgesindeki terör saldırılarında bir çok sivil vatandaş öldü. Suriye ile savaşın eşiğine gelindi. Diğer komşularımızdan olan İran ile de aramız gerildi.

Terör saldırılarından ötürü doğudaki bir çok vatandaşımızın Bayram tatili zehir oldu. Evet, belki bir sıcak savaş çıkmadı yada bir İstanbul depremi olmadı ama yine de bu yaz Plüto ve Marsın etkisi ile gerek yer altındaki deprem hareketlerinde gerek yer üstündeki terör hareketlerinde diğer günlere oranda bir artış kaydedildi. Zaten astroloji bir fal değil bir istatistiksel bilimdir.

Önümüzde bir de 30 Eylül var. Bu günde Mars ve Plüto yine kötü konumda olacak. Bu sefer Mars Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Akrep burcunu ilgilendiren herşey saldırı ve tehdit altında olabilir. Biliyorsunuz Türkiye de bir Akrep burcu ülkesi. Sayın Cumhurbaşkanımız Gül de Akrep burcu. Sayın Süleyman Demirel de Akrep burcu vs.

30 Eylül’de Mars ve Plütonun yanısıra Uranüs Koç burcunda kötü, Neptün Balık burcunda kötü ve Güneş ise Terazi burcunda kötü konumda olacak. 30 Eylül için Gezegenleri teker teker yorumlarsak şu olasılıklar gündeme gelebilir;

Uranüsün Koç burcunda kötü konumda oluşu polis ve güvenlik birimlerinde yine huzursuzluk ve gerilimin artacağını gösteriyor. Polis ve güvenlik birimleri internet ve elektronik ortamlardan gelebilecek saldırılara karşı da dikkatli olmalı. Ayrıca bir takım teknolojik aletler de polis ve güvenlik birimlerinin huzurunu kaçırabilir. Kişisel olarak bu günde Koç burçları kendilerini huzursuz ve gergin hissedebilirler. Koçların bu günde Kova burçlarına yada yükseleni Kova olanlara dikkat etmeleri gerek. Bunun haricinde Koçların başı elektronik aletlerle derde girebilir (bilgisayar, internet arızaları vs gibi). Ayrıca tansiyon problemi olan Koçlar varsa dikkatli olsunlar.

Neptünün Balık burcunda kötü konumda oluşu Balık burçlarını ve Balık burcunu sembolize eden herşeyi kötü yönde etkileyecek. Örneğin Balık burçları kendi kendilerini kandırabilirler yada diğer Balık burçları tarafından aldatılabilirler. Ayrıca Balık burçları büyük kurum ve kuruluşlar tarafından aldatılabilir yada bu kuruluşlara karşı aldatıcı olabilirler. Bizim haritamızda da Balık burcu hangi evimize denk geliyorsa o konularda aldatılmalara karşı dikkatli olmalıyız. Büyük kurum ve kuruluşlar diğer büyük kurum ve kuruluşlar tarafından aldatılabilirler yada karşılıklı olarak aldatıcı olabilirler. Neptünün Balık burcunda kötü konumda oluşu bulanıklık alametidir. Kimin kimi aldattığı belli olmayabilir. Biliyorsunuz Sayın Başbakanımız Erdoğan da Balık burcu olduğundan bu günde diğer Balık burçları gibi kendisinin de her zamankinden daha dikkatli ve temkinli olması gerekir.

Güneş ise Terazi burcunda kötü konumda olduğundan adalet ve diplomasi konularında gurur, kibir ve egoistlik gündeme gelebilir. İkili ilişkiler ve diplomatik konular nüfuzlu insanların gurur ve kibiri yüzünden zedelenebilir. Ortaklıklar yada evlilikler gurur, kibir ve egoistlikler yüzünden bitme noktasına gelebilir. Bu günde Terazi burçları Aslan burçlarına yada yükseleni Aslan olanlara karşı dikkatli olsunlar. Teraziler bazı nüfuzlu ve çevrelerince tanınmış kişilerden egoistlik, gurur, kibir ve alınganlık görebilirler. Sağlık konusunda ise Teraziler kalp sağlıklarına dikkat etsinler.

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..