Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İzmirli'yim. Felsefe mezunuyum. İlgi alanlarım Felsefe, edebiyat, sosyoloji, tarih, toplum ve kültür gezileridir.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kemal'den çok Kemalcilerin acı sonu

Bu Cumhuriyetin değer ve kazanımlarını ne kadar özümseyebilmiş olmanızla ilgili bir durumdur. Ayrıca CUMHURİYETİ olmayanın Hürriyeti olmaz.

27 Temmuz 2007 08:00
Dur!

Beni yanılgıya düşüren yazınızda belirmiş olduğunuz kişinin bir Blog yazarının yazdıklarıyla ilgili değerlendirmeler olduğunu sanmış olmam. Yaşanan taciz olaylarından haberim olmayışından böylesi derin bir yanılgıya düşürdüğünü düşünüyorum. Hatamı anlıyor ve özürlerimi bildiriyorum size. Kadın Blog yazarlarına musallat olan tüm insanlık düşmanı tacizcileri lanetliyorum. Ama gene de yanlış anlaşılmak istemem hatamı kabul ediyorum ve bunu da sahip olduğum insani değer ve vicdana bağlı olarak yapıyorum. Ancak son girdiğim yazının isteğiniz üzerine yayından kaldırılması ve yasal hakkınızı arayacağınız yönündeki talebiniz ile bu özrümün hiç bir alakası yoktur. Saygılarımla Sevgi ve saygıyla kalın.

26 Temmuz 2007 12:18
Yeter artık!!!

Birisini isteği dışında rahatsız etmek açık bir tacizdir. Yazı yoluyla görüş ve düşüncelerini satırlara döken heyecan sevinç, mutluluk ve hüzünlerini dostları ve diğer yazı dostlarıyla paylaşan bu insanları taciz etme serkeşliğine girişen ilkel ve bön benlikleri tüm nefretimle kınıyorum. Bu platformun sorumlularını da bu tarz yaklaşımda bulunanlara karşı göreve çağırıyorum. Yağmur Zamanı geçmiş olsun.

26 Temmuz 2007 08:54
 
Toplam blog
: 40
: 1069
Kayıt tarihi
: 25.07.06