Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '06

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Ayıpmış...

İlk okuduğum cümleyle sinirlerimde bir gerilme oluştu. Okudukça, daha da okudukça dişlerimi sıkmaya başladım. Kafam, yok böyle bir şey, der gibi sağa sola salınıyordu. 

Dayanamadım. Rock'n Coke ile ilgili yapılan yorumlarla ilgili benim de söyleyecek bir kaç şeyim var. Duramam, daha da diş sıkamam. 

Konum Rock'n Coke değil. Mesela ben Rock'n Coke' a gitmem zira Muse, Placebo benim zevkle dinleyeceğim gruplardan değildir. Giden gitsin. Colaydı, emperyalizmdi, Amerika'ydı, İsrail'di. Bu tartışmalara da giremeyeceğim. Politikadan uzak durmaya kararlıyım. Merak etmeyin, kör de değilim. 

Beni asıl sinirlendiren... 

Yorum yapan insanların bir çoğunun satılan 500 küsür prezervatife kafayı takması ve hatta orada olanlardan bile 'ya abartılmış yok böyle bişi, oradaki herkesi bununla suçlayamazsınız' şeklinde cevaplar gelmesi. 

Benim tüylerim diken diken. 

Ey güzel insanlar, ey geçtim prezarvatifi, prezarvatif kelimesini utancından kullanamayan insanlar, cinsellikle alıp veremediğiniz nedir? Hepimiz bir sperm bir de yumurtadan olma değil miyiz? En temel hücren cinsel hücren değil mi? Seks yapmak senin fiziksel gerçekliğin değil mi? Sen insan değil misin? Daha en ilkel benliğini ahlaksız bularak yadsıyan sen, ilkelliğini nasıl da aşıp gelişeceksin? Ruhsallığa nasıl gireceksin? Daha bedenine karşı koyarken nasıl aklında bir selamet kalbinde bir sıcaklık hissedeceksin? 

20li yaşlardaki insanların, herşeyi geçtim, biyolojik olarak sevişmesi değil sevişmemesi anormaldir. Sonra orgazm olamayan binlerce kadın olur tabi, sonra binlerce tecavüz, sonra sevişmeyi ahlaksız bulan insanlar her gördüğü kısa kollu giymiş kadını 'ahlaksız' sayar da tüm kendi ahlaksızlığını, bastırmışlığını suratındaki o yapışkan ifadeyle dışa vurur. İki arada insanı insan olduğuna pişman ettirecek bir cümlede çıkıverir her an dişlerini geçirecekmiş gibi duran ağzından. Sonra, bu insanlar besler büyütür zengin eder kanlarınca ahlaksızları. Daha bir kadına sevgiyle dokunmayı becerememiştir ama evi porno dergilerle doludur. Televolelerdeki sahil görüntülerini kare kare takip eder. Hele bir de sahil kenarına gitmeye görsünler, kumsalda ahlaksız bikinisiyle ahlaksızca uzanıp kitap okuyan bir kadını dakikalarca şehvetle seyrederler. Bunların karıları sevişmeyi boyun borcu gibi yerine getirir. Hayatları boyunca da zevk denilen şeyi tadamadan ölür. 

Ahlaksızı dışarda değil kendi içinde arayacaksın. Senin içinde bir ahlaksız olmasa birilerini ahlaksız da bulmazsın. 

Bir de... bitmedi tabi... Dünyada cinsel yolla bulaşan kaç hastalık var farkında mı bu insanlar, AIDS in adını hiç duymuşlar mı? İnsanlar prezervatif kullanmasın mı? Hasta mı olsunlar, ölsünler mi? Ya da dünyaya gelmeye henüz durumu müsait olmayan ceninleri mi aldırsın kadınlar? Ya da doğursunlar mı yemekle de bilgiyle de besleyemeyecekleri onlarca çocuğu? Ya da kendi kendine çocuk düşürmeye mi çalışsın ahlaksız diye öldürülmekten korkan bilgisiz genç kızlar? 

Dokunmayı, sevmeyi, sevişmeyi doyasıya yaşayın ki ruhunuz biraz daha sağlıklı olsun, bilinciniz biraz daha berrak olsun. Prezervatif kullanın da hastalık kapmayın, zamansız çocuklar dünyaya gelmesin. 

Korkmayın. Ne olur korkmayın. Cinsellik hakkında konuşun, doyasıya sevişin. 

Prezervatif de kullanın. 

Kendinizle savaşacağınıza önce kendinizle barışın. Kendiyle barışık olmayan insanların oluşturacağı toplumlardan dünyaya zerre hayır, zerre barış gelmez. 

Beylik bir söz gibi gelecek ama savaşmayın, sevişin. Sevginin olduğu yerden sevgisiz hiçbir şey gelmez. 

 
Toplam blog
: 16
: 2070
Kayıt tarihi
: 31.08.06
 
 

Yazmazsam ölmem ama yazarsam hiç ölmem gibi... Yazmazsam kendime ihanet ederim gibi... Yazmayarak ke..