Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mayıs '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Ayrılma sinyallerini son anda fark ederiz. Çünki çok severiz...

Belki de ilişkiniz şu sıralarda can çekişiyor. Ama merak etmeyin bir kapı kapanır bir kapı açılır. Emin olun içinizde doğru adama verebileceğiniz daha çok sevginiz var....

Eşinizin  ayrılmak istediğini nasıl anlarsınız? Elbette size karşı davranışlarına dikkat ederek… fakat en son anda farkı fark etmeye başlarız biz kadınlar çünki seviyorsak görmeyiz yada görmek istemeyiz ayrılmak istediklerini.

Her hareketi bir mesaj niteliğinde olmaya başlar. Erkeklerin şifreleri çözmenize yardımcı oluyorm. Ayrılmak ilişkisini bitirmek isteyen bir erkek neler yapar nasıl davranır  yazımı okumaya devam edin!!!

Telefon açmaz

Gün içinde telefonla konuşma sıklığınız azalmaya başladıysa ve artık arayan sadece sizseniz ilişki için tehlike çanları çalıyor demektir. Bu ilişkiden sıkılmanın hemen hemen ilk belirtisidir. Telefonda uzun sessizlikler oluyorsa konuşma konusunda onun isteksiz olduğunu görüyorsanız durup bir düşünmelisiniz. Sizi aramaması; artık daha az merak etmesi daha az önemsemesi anlamına geliyordur.

İş telefonundan aradığınızda telefonlarınıza çıkmama durumu da son zamanlarda sıklaştıysa ve devamlı işlerini bahane ediyorsa eşiniz sizden yavaş yavaş uzaklaşmaya başlamıştırda biz kadınlar yinede anlamak istemeyiz .

 Şikayet eder

Ayrılmak isteyen erkek sizin görünüşünüzden şimdiye dek hiç olmadığı kadar şikayet etmeye başlar. Özellikle de son zamanlarda biraz kilo aldıysanız… Eskiden “seni her halinle seviyorum” diyen erkek gitmiş yerine size sürekli 10 üzerinde puan vermeye meraklı bir stil eleştirmeni gelmiş gibidir! ‘’Beni  hala seviyormusun’’ kelimesinin tek cevabı’’ senin yanındayımya yeter’’demekle yetinen sevgisini yüzdeye vuran ve bu sevginin  % 40 ın üstüne çıkaramayan biri durumuna gelir.

İlgisizleşir

Size karşı ilgisi buharlaşıp uçmuştur. Mesela artık hafta sonları evde fazlaca uykuya verir kendini ve akşama dogru arkadaşlarının yanında zaman geçirmek ister. Hafta sonu gezileri tamamen yoktur.Tatillerde beraber degil ayrı ayrı geçirilmeye başlanır.  Eve sabaha karşı ya da ertesi gün gelmeye başlar. Arkadaşlarıyla özellikle de bekar olanlarla sizinle olduğundan daha fazla zaman geçirmeye başlar bu işte bir iş olduğundan şüphelenmezsiniz bile çünki ona yıllarınızı ve sonsuz güven duydugunuzu vermişsinizdir .Eşinizin  sadece arkadaşlarıyla eglendigini sanırsınız .Demek ki sizin yanınızda onlarla olduğu kadar mutlu değildir.

Kaçar

Tartıştığınızda ya da onun davranışlarından şikayetçi olduğunuzu söylediğinizde sesinizi duymaya daha fazla tahammülü yokmuşçasına arabasına atlayıp uzaklara gider. Uzun saatler geri dönmemesi de ayrılık isteği mesajıdır aslında. Akşamları eve erken gelmez, tamamen arkadaş ortamında olmaya başlar ve siz uyudugunuzda o sadece uyumak için yanınızdadır.

Konuşmak istemez

Sizinle konuşma konusunda eskiye oranla daha isteksizdir ayrılmak isteyen erkek. “Canını sıkan bir şey mi var?” diye sorduğunuzda genelde “Yok bir şey” deyip kestirip atmak ister. Oysa bir zamanlar yaşadığı en ufak sıkıntıyı dahi sizinle paylaşan bir erkek vardı hayatınızda…

Dokunmaz

Ayrılmak isteyen erkek sevgi gösterme konusunda kendini tamamen geri çekmiştir.Yüzünüze sevgi dolu bakışlar fırlattığı zamanlar çok geride kalmıştır siz ona dokundugunuzda o geri adım atmaya başlar ve egosu yükselir . Aslında sizinle bir yarışada girer siz spor yapalım dersiniz o tek spora yazılır… Sizi sevmesi için onu teşvik etmeye çalışsanız da fayda etmez. Ellerini alıp size dokunması için yönlendirmeye çalışırsınız ama kendiliğinden size dokunmayı akıl etmez ya da istemez. Seks ise  hiç yaşanmıyordur aranızda.

Tahammülsüzleşir

En ufak bir şeyden tartışma çıkarma konusunda hiçbir fırsatı kaçırmaz hale gelir. bu adam sizden ayrılmayı kafasına koymuştur ama son adımlarını nasıl atacagını bilemez.Konuşmalardan tamamen kaçar . Bu tartışmalarla hem size karşı tahammülünün kalmadığını hem de sizi yıldırmakta ısrarlı olduğunu görürsünüz.
Sizi fark etmez

Bundan böyle sizdeki değişiklikleri fark etmez hale gelir ayrılmak isteyen adam. Ne saçınızın yeni modelini ne de parfümünüzü değiştirdiğinizi nede yapmış oldugunuz başarılar ona göre boş ve anlamsızdır.  Yüzünüzü estetikle tamamen değiştirseniz bile anlamayacak kadar ilgisiz hale gelmiştir artık size karşı. Siz artık onun hayatında görünmez bir hayalet olursunuz. Sadece evde yemek hazırlayan çamaşır yıkayan ama hiç bir şey paylaşmayan bir hayalet , fark edilmezsiniz hiç bir zaman...

İnternette zaman geçirir

İnternette sörf yaparak geçirdiği süre eskiye oranla epey artar. Bilgisayarın başında saatlerce oturur ve onu rahatsız etmenizi istemez. Devamlı tepki verir yada hiç tepkisiz evde sus an bir adam olur.

Kendi dünyasında yaşar

Onun telefonla konuşma halini iyi gözlemleyin. Arkadaşlarıyla konuşurken bol bol kahkahalı bir sohbete bile dalmış olsa telefonu kapatır kapatmaz ciddi bir ifadeye bürünür yüzü.  Farklı insanlara ‘’canım’’ diye hitap ederken sizin beklediginiz ‘’ canım’’ kelimesini hiç duymazsınız.Size karşı gülümsemek ve konuştuklarını paylaşmak istemediğini gösterir bu hareketler. Her ne kadar eskiden böyle olmasa da…

Telefonu çalsa da sizin yanınızda cevaplamaz  Sizi özel dünyasından uzaklaştırmıştır bir kere dönüşü asla olmayacagını bilir.

Artık aklına koymuştur ayrılmayı ama bir türlü diyemez. Siz anlarsınız ve sadece susarsınız yada fazlaca tepki verip ‘’neden’’ diye sordugunuzda cevaplar  genelde ‘’ sana karşı sevgim bitti’’ olur.

İlişkiye ara vermek ister

…Ve artık bir gün size dönüp ilişkiye ara vermeye ihtiyacı olduğunu söyler. Dikkat edin ayrılık sözünü kullanmaz. Sanki ikiniz ayrı ayrı kısa bir tatile çıkıp sonra yeniden eskisi gibi ilişkinize devam edecekmişsiniz gibi bir ara vermekten söz eder. Hayatında bazı şeylerden sıkıldığını kendisiyle ilgili sorunları olduğunu bunları da yalnız kalarak halletmek istediğini söyler. Kendisiyle ilgili sıkıntıları yüzünden sizi de üzmek istemediğinden bahseder. Ama bir dakika bu yalana inanmayacaksınız öyle değil mi? ‘İlişkiye ara verme’ talebi ayrılmak istediğine dair en büyük ipucudur. Ne yazık ki eşyalarını bile toplamadan bir gün bir bakarsınızki yıllarınızı verdiginiz o çok sevdiginiz adam hayatınızdan çıkıp gitmiştir.

Ve ... bir gün telefon çalar.’’Boşanma davasını senmi açıyorsun yoksa ben avukata veriyorum ‘’ yutkunursunuz susarsınız ve telefon kapandığında hıçkırıklarla göz yaşlarınıza boğulursunuz.

Duyarsınızki kendinden 18 yaş küçük devamlı gittigi eğlence mekanında tanıştıgı bir kadınla çoktan yeni yaşamına ayak uydurmuştur ve şimdi o çok mutludur..

Zaman her şeyin ilacı oldugu gibi bir gün o hıçkırıklara boğulan siz aslında böyle bir insandan ayrıldıgınız için şükredip hayatınıza yeni  giren bir hayat arkadaşıyla  yeni bir yol çizersiniz .

 Ve  şunu dersiniz uzun bir zaman sonrasında

Hiç kimse vaz geçilmez degildir..

Ve... yıllar sonra güvendiginiz, sevdiginiz , aşık oldugunuz ve ugruna göz yaşları döktügünüz bir ömür sürecek evliliginizin hayallerini kurdugunuz adam sokaktaki her hangi bir adam olarak  karşınıza çıkar .İçinizde sevgi kırıntıları bile kalmadan yepyeni hayata sizde çoktan başlamışsınızdır.

Benim siz bayan okurlarıma  tek diyeceğim merkezinizde tutmayın aşık oldugunuz adamı , merkezinize sadece kendinizi koyun çünki  bizler değerliyiz.

Sevgiyle..

Emine ZAİMOĞLU

 
Toplam blog
: 63
: 1955
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Emine Zaimoğlu 21/12/1971 doğumlu. Nişantaşı Rüştü Uzel Kız Meslek Lisesi resim bölümünü okudu. R..