Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '09

 
Kategori
Siyaset
 

Aziz Yıldırım, Tayyip Erdoğan...

Kredi notunun Fitch tarafından iki basamak birden arttırılması Başbakan üzerinde coşkulu bir etki yaratmış olsa gerek. Bu sebeple geçmişte teğet geçecek diye yorumladığı krizi şimdi biraz sürterek geçecek diye tanımlamış. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor'a yenilmesinin ardından gelen bu haber içime su serpti. Futbolcuları oynatamayan Daum kadar oynamayan oyuncular da bu rezaletten sorumlu. Takımımız averaj takımı olma yolunda gayretli adımlar atarken oturup bekleyen Aziz Yıldırım ne kadar doğru hareket ediyor?

Aslında Aziz Yıldırım ve Tayyip Erdoğan arasında ilginç bir benzerlik mevcut. Bu benzerlik ikisinin de koltuğa sanki zamkla yapıştırılmış gibi hareket etmelerinde yatıyor. Bu sayede Türkiye'nin ve canım Fenerbahçe'nin örtülü baskı yöntemleri ile yönetilmesi gitgide sırıtıyor. Ekonomi hızla gerilirken, halkın kulübü sarı kanaryaların başarısızlığı söze gerek bırakmayacak biçimde doğal bana kalırsa. Siz bakmayın çakma not arttırmalarına çarşı pazara çıkanların verdikleri notu Tekel işçilerinin eylemlerinde görüyoruz.

Unutmadan, bu arada Tayyip Erdoğan'ın Ramsey'in sahibi Remzi Gür'den kızı Sümeyye için borç para istemesini içeren telefon kaydını dinlediniz mi? Google arama motorunda arayın ve dinleyin. Kararınızı ondan sonra verirsiniz. Sokaktaki vatandaş ile bazı yargı mensuplarının hukuksuz biçimde dinlenmesine ne kadar karşı çıktıysam bu dinlemeye de karşıyım. Ama Makyavelist davranıp telefon konuşmasını sizlerle paylaşırsam gerçeklerin biraz daha açığa çıkmasına katkıda bulunacağıma inanıyorum.

Eğer hala Türkiye'nin ve Fenerbahçe'nin iyi yönetildiğine inanıyorsanız, kemerlerinizi bağlayın uçağımız Washington üzerinde türbulansa giriyor.

www.cnnturk.com

 
Toplam blog
: 93
: 472
Kayıt tarihi
: 09.06.09
 
 

21-07-1973 tarihinde İstanbul'da doğdum. M.Ü. İletişim Fakültesi Radyo-T.V. Bölümü'nden 1995 yılı..