Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Babam ve Ailesi dizisi başlama tarihi kesinleşti

Babam ve Ailesi dizisi başlama tarihi kesinleşti
 

babam ve ailesi dizisi


Kanal D'nin yeni sezon da Gold Film'le, anlaşarak Babam Ve Ailesi projesini duyurmuştu. Kadrosunda Bülent İnal, Ayça Bingöl ve Ceyda Düvenci'nin, başrollerini paylaşacağı dizinin ilk tanıtım fragmanları sosyal medya da özellikle baya ilgi görmüş, olumlu yorumlar alarak belli kitleye hitap etmeyi başarmıştır. Enteresan konusuyla geçmişte bırakılmış bir aşkın küllerinden yeniden alevler almasını birden eski hayatıyla yüzleşmek zorunda kalan adamın hikayesini ele alacaktır. 

Ana karakterimiz ünlü iş adamı Kemal İpekçi olacaktır. Gençlik yıllarında Nilgün Kayalar, ile yaşadığı kısa süreli aşkını asla unutamamıştır. İstemediği şekilde ilişkilerini sonlandırmak zorunda kalarak İstanbul'a, yerleşmiştir. Adana'da, kalan Nilgün, aşkını kalbine gömerek ikiz çocuğu sahibi olmuş zorluklar yaşasa da bütün enerjisini çocuklarına harcamıştır. Kemal, İstanbul'da, yeni hayat kurarken Suzan, ile evlenmiştir. İki çocuguyla beraber rahat hayat sürerlerken geçmişin izi onun arkasını asla bırakmayarak, vicdanıyla sürekli yüzleşmek zorunda kalmaktadır. Kemal, herkesin isteyeceği bir hayata sahip olsa da yüzündeki hüzün yıllar geçse de asla düşmemiştir.

Babam Ve Ailesi Dizisi 23 yıl sonra oğlu Mert İpekçi'nin, Adana'ya yolu düşer Nilgün, ile karşılaşıp geçmişin sırlarını öğrenecektir. Babasından olan ikiz kardeşiyle tanışır birden İpekçilerin, hayatı değişmeye  başlar Kemal'ın, ise geçmişiyle yüzleşme zamanı gelecektir. Bunda Nilgün'e, bir hayat borçlu olduğunu anlayarak yaptığı hataları düzeltmeye çalışsa da kendi ailesiyle büyük çatışmaya da girmek zorunda kalacaktır. 

Babam ve ailesi dram yüklü konusuyla seyirciyi ekranlara bağlayacağını düşünmekteyim. Dizinin bugün yayınlanan 2.Fragmanı ardından yayın tarihi de açıklanarak 19 Eylül Pazartesi başlayacağı duyrulmuştur. Yeni sezon, yeni dizi olarak pazartesi günü tutunabileceğini sorgulasakta güçlü rakipleriyle Babam ve Ailesi, bakalım Kanalına istedğini sunabilecek mi?

Babam ve Ailesi

Dizi Tukunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..