Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Yeni sezonda Sosyal Medya'nın favorisi Yıldızların altında!

Yeni sezonda Sosyal Medya'nın favorisi Yıldızların altında!
 

Yıldızların Altında


Yeni sezonda özlenilen isimleri bir arada toplayan Süreç Film, Fox Tv'de, yaynlanacak yeni dizisinin tanıtımını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Yıldızların Altında Dizisinin ana karakterlerini Özge Gürel, Berk Cankat'ın, canlandıracağı söylenince ise sosyal medya da milyonların ilgisini çekmeyi başarmış, giderek meraklandırmıştır. Daha öncesinde Kiraz Mevsimi adlı proje de bir fenomen yaratmayı başaran Süreç Film, romantik, komediyi ne kadar iyi uyarladıklarının farkındayz.

Daha önce görülmemiş konusuyla Yıldızların Altında karşınızda. Ana karakterimiz sıradan bir kız olacaktır. Yalnız onun hayal dünyası fazlasıyla büyüktür. Haziran, Türkiye'yi, kasıp kavuran ünlü şarkıcı Aras'a, aşıktır. Ona en fazla yakınlaşabileceği ortam ise konserinde arka sıralardan sadece bir bilet almaktır. Aras, ise bambaşka dünyaya sahiptir. Sürekli yükselme hırsıyla dolan menajeri babası, gösterişli hayattanda artık yorulma hissiyle giderek tükenmektedir.

Bir gün Haziran, yine Aras'ın, konserinde yer alırken inanılmaz bir olay gerçekleşecektir. Hayranlarından bir tanesini yanına alarak şarkı söylemeye davet eden Aras, Haziran'ı seçmiştir. Düetlerinden herkes o kadar etkilenmiştir ki özellikle uzaktan izleyen oğlundan ayrı Aras'ın, annesi Zeynep.. Zeynep, hayran olduğu Haziran'ı, yetiştirmeye karar verecektir. Oğluna aslında bir rakip yaratsa da tek amacı ona yakın olmaya çalışmaktadır. Yalnız bu durum Aras'ın, babasının hiç hoşuna gitmeyerek orta da aşk, rekabet, müzik ve daha fazlasıyla Yıldızların Altında'da, Ekim ayında buluşacağız.

Dizinin henüz fragmanı çıkmamasına rağmen kaliteli konusuyla uygun gün tercihi ile başarı yakalacağını düşünmekteyim.

Yıldızların Altında

Dizi Tutkunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..