Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Babasının çiftliği(!)'nde katliam

Babasının çiftliği(!)'nde katliam
 

Gözü Dönmüş Bu Diktatörler, Her Şey'i Yapar!..


Tunus'ta başlayıp, bütün Arap Dünyasını etkisi altına alan ''Domino Etkisi'' Libya'ya ulaşınca, 41 yillık Diktatör Kaddâfi'nin gözünü iyice döndürdü. Kendi halkını, tuttuğu paralı askerlere katl'ettirmekten çekinmeyecek kadar kendinden geçmiş olan bu yaratık; 41 yıl evvel, yine kansız(olduğu söylenen-!-) bir eylemle ele geçirdiği, ''Babasının çiftliği'ni ''(!), haklı olarak(!) terk'etmek istemiyor tabii ki. 

Hükümet işin ciddiyetini anladı. Ama İnşâAllah geç kalınmış olmaz. Çünkü Libya Diktatörü ' nün oğlunun; ''Olayları Kışkırtanların, Türkler'' olduğunu söylemesi, Türklere karşı da bir ''KATLİAM OPERASYONU'' hazırlığı içerisinde olduklarının bir işâreti olabilir. Hükümet, Birkaç gün'dür Türk Vatandaşlarını Libya'dan tahliye etmek için her şeyi yapmaya çalışıyor. Ama elini daha da çabuk tutup, Libya'nın hiçbir yerinde tek bir vatandaşımızı bile bırakmamalı. Çünkü adamların niyetleri çok kötü gözüküyor. 

Kendi Halkı'nun üzerine, Savaş uçakları ve Helikopterleri ile âdetâ KANLI MERMİLER, gözlerini kırpmadan yağdıran bu diktatörler, son kozlarını oynuyorlar. Yapamıyacakları vahşet yok. 

Hülâsa Libya'nın tepesindeki Ditatörler, eşkiyalığı tam mânası ile ele almış gibi gözüküyor. Bu pozisyonda, her şeyi yapma ihtimalleri mevcut bunların. 

Çok hızlı hareket edin beyler, çok hızlı!.. 

Sağlık ve Muhabbetle 

21.02.2011, pazartesi
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL
 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..