Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '12

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan Dursunbey'de

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan Dursunbey'de
 

Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN Dursunbey'de


Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Dursunbey'e geldi. Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR, ilçe hakkında Vali TURHAN'a brifing verdi. Balıkesir Valisi Ahmet TURHAN, bir dizi incelemelerde ve ziyaretlerde bulunmak üzere Dursunbey'e geldi. Dursunbey'e gelişinde Güç Birliğine ait tesiste karşılanan Balıkesir Valisi TURHAN, burada tesisi ziyaret etti ve denetlemede bulundu. Daha sonra Dursunbey Kaymakamlığı önünde protokol tarafından karşılanan Vali TURHAN, Kaymakamlık toplantı salonuna geçerek burada Kaymakam AKSANYAR tarafından ilçe hakkında brifing aldı.

İlk resmi ziyaretini Dursunbey'e gerçekleştirdiğini belirten Vali TURHAN, İlçe Kaymakamının ve kendisinin Balıkesir'de yeni göreve başladığını, Dursunbey'in Balıkesir için önemli bir ilçe olduğunu söyledi. Basın mensuplarının görüntü almasının ardından toplantıya geçildi. 
 
Kaymakamlık'taki toplantının ardından Belediye Başkanlığına geçecek olan Vali TURHAN, burada alacağı brifingin ardından Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine geçecek. Burada CNC makinası ve torna tezgahlarını inceleyecek olan TURHAN, daha sonra Mustafa KORKMAZ Anadolu Lisesi inşaatında denetlemede bulunacak. 
 
Hastane İnşaatının denetlenmesi, Soğuk Hava Deposu ve Sanayi tesislerine ziyarette bulunacak olan Vali TURHAN, Çınarlıpınar Mevkiinde öğle yemeği yiyecek. Öğleden sonra ise Sadullah ÖZER İlk ve Ortaokulunu ziyaret edecek olan TURHAN, İlçenin güzide mesire alanı SUÇIKTI'yı gezecek. Daha sonra Belediye tarafından yapılan Esentepe ve Yandere'deki belediye parklarının açılışına da katılacak olan Vali TURHAN'ın akşam üzeri Dursunbey'den ayrılması bekleniyor.
 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..