Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Mayıs '09

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Banka Tarafından Soyulma

Banka Tarafından Soyulma
 

Asrın "yalnışlıkla soygunu" merkezi!!!


Herkes bankalarla haşır hatta neşir. Kredi kartı kullan, kredi çek, sıkıntı yaşa... ve herkes telefon bankacılığında arayanları çaresiz hissettirmek için "ÖZEL OLARAK" yetiştirilen hayat bezdiricileri ile de iletişime geçmek zorunda..

Şu anda Finansbank tarafından uğradığım soygundan diğer insanları korumak adına yazıyorum.

Reklamlarda devamlı görünen, Finansbank müşterilerine cep telefonu ve elektronik posta aracılığı ile gönderilen reklamları seyredip, yanlışlıkla kendinize göre hesap yaparsanız birazdan açıklayacağım şekilde soyuluyorsunuz!!!

1000 TL. kredi çektiğinizde 15 ayda 1230 lira ödemeyi ve 35 lira kampanya katılım bedeli ödemeyi önceden kabul ediyorsunuz. Bu işlemi telefon bankacılığı yada bankamatiklerden kolayca yapabiliyorsunuz.

Eğlence burada başlıyor:

Banka 1000 Lirayı kredi kartınızdan alıp, kredi kullanmak üzere özel olarak oluşturduğu yeni hesaba aktarırken, sizin kredi katınızdan 35 lira katılım bedeliyle birlikte toplam 1230 Lirayı anında çekiyor. 35 Lira anlaşılır bir şekilde düşünülürken 195 Liranın neden yok oluyor anlaşılamıyor.

Diğer bir taraftan kredi kullanılan kredi kartı ve diğer hesaplarınızı aynı anda "kredi çekilmeden önceki durumu" ve "kredi çekildikten sonraki" durumunu aynı anda önünüze koyamadığınız için yok olan paranızı anlatabilmeniz de mümkün olamıyor.

Sonuç olarak sizler bunun farkına varmazsanız 230 Lira faiz ödeyeceğim zannederken banka sizden 425 Lira faiz ve 35 lira katılım ücreti ile birlikte 460 Lira para çekiyor.

Bankaya sorunun giderilmesi için dilekçe verip cevap istediğinizde ise 15 gün geçse de cevap yazısı size gelmiyor. Telefon ucundakiler ise siz çıldırın da hakkınızı aramayın diye size işkence yapıyor.

Soyulmayın arkadaşlar. Mümkünse hatta soyulma riski taşıyan tüm insanlara bu bilgiyi ulaştırın.

Dip not: Durum gerçek yaşanılan hikayedir.
En not : Müşteri hakem heyetine şikayetim iletildi. Tüm mağdur olan insanlar için bir hukuk savaşı başlatılmak üzere.
 
Toplam blog
: 71
: 1933
Kayıt tarihi
: 08.06.06
 
 

İnsanın kendisini anlatması zor. Beykoz, Saint Benoit, Psikolog. Bu kadar... Detay gerekiyors..