Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '07

 
Kategori
Haber
 

Bariş'lar ölmez..

Bariş'lar ölmez..
 

Gözlerim de yaşlarlar içim açıyor, feleğin çarkına çomak sokamadık, sevgi insanı, müzik adamı... Barış yok artık...

Genç, sevilen söylediği şarkılarla, çevirdiği diziyle halkın göz bebeği, sevdiği ve tüm halkın yaşlısı, genci onun için dualar ettiği Barış artık yok. Bizi bırakmamalıydı bu genç yaşta, kader mi, takdiri ilahi mi, ne dersen de geriye gelmez artık, o bizi yukardan artık seyredecek, bizim yüreğimiz yandı, kahpe felek yaktın yine bizi..

Hep bu kötü oyunu oynuyorsun bize, genç, hayat dolu, efendi, saygılı, yardımsever, bir genç daha gitti, gitti de gelmez artık. Kelimeler boğazıma dolanıyorsa, gözlerimden akan yaşlar aksa ne olur, akmasa, gitti gidiyor dönmez artık, hüzünler, ağıtlar yaksak artık, giden dönmez artık.

Barış’lar ölmez, sevgisi halkın hep yüreklerine yaşar, halk ona yakın olan, onu seven, sayan, yardım sever, sanatçılarını bağrına basar. İşte bunda barış seviliyordu, çevirdiği dizide, yardım konserlerine koşmasından, halkın içinde, söylediği şarkılarla, halkın içinde oynadığı dizi ile herkesin sevdiği Barış Akarsu sen gittin ama yüreğimizden bir parça alıpta gittin. Yüreğimize kor ateşini bırakıpta gittin.

Şimdi yukarda melekler karşılamıştır seni, o parlayan gözlerinle bize bakıyorsun,

Alfonsa Tarık, Tarık Tekellioğllu, BARIŞ AKARSU

Mekanın cennet olsun

Rahat Uyu…Rahat Uyu...
 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..