Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Aralık '12

 
Kategori
Güncel
 

Başbakanın gözünden düşen Allah'ın da gözünde mi düşüyor?

Başbakanın gözünden düşen Allah'ın da gözünde mi düşüyor?
 

Allah düşürmesin


Bir zamanlar bir maliye bakanımız vardı. İyi zamanlarda sayın başbakanımızın en gözde bakanıydı. “Babalar gibi satarız” diyerek gerçekten de Türkiye’de 80 yılda ne üretilmişse, para edenleri babalar gibi sattı. 

O dönemlerde kendisi biraz hasta olunca sayın eşi memleketimin doktorlarına danışmak yerine “Rab” bına danışmış, O’nun “Rab”bı da doğrudan Amerika’da bir hastaneyi hatta eyalet, il, hastane adı gibi açık adreslerini bilerek vererek kendilerine tebliğ etmişti. ( Sanıldığının aksine hazretlerini “Rab” ile aralarında kırmızı telefon hattı olduğunu iddia edemeyiz.

“Rab” bından açık adresi alan sayın bakan ve eşi ameliyattan sonra ülkeye dönerken sayın bakanın sayın eşi kendilerine “Rab”larının nasıl açık hastane adresi tebliğ ettiğini göğsünü kabarta kabarta televizyon kameralarına karşı “RAB’BIM Cleveland DEDİ” şeklinde söylememiş miydi?

Derken gel zaman git zaman ne olduysa sayın bakan sayın başbakanın gözünden düştü. Önce bakanlıktan alındı sonra da vekillikten. Bereket bakanlık döneminde sayın bakanın mahdumlarının kurdukları şirketler halen çalışır haldeydiler ve çok güzel enerji ihalelerini yine “BABALAR GİBİ” çatır çatır alıyorlardı.

Sayın bakan son zamanlarda yine hasta oldu. Sayın eşi yine “Rab” bısına danıştı. Gel gör ki;sayın bakan sayın başbakanın gözünden düştüğü için “Rab” bın gözünden de düşmüş olacak ki, “Rab”ları bu sefer onlara Amerika’da bir hastane değil, Antalya’da başka bir hastane önerdi. Attan inip eşeğe binmeyi gururuna yediremeyen sayın bakanın pek muhterem eşi de doğa olarak bu sefer televizyon ekranları karşısına çıkıp “Bu sefer Rab’bım Amerika değil de Antalya dedi” diye açıklama yapamadı.

Onun yerine açıklama Antalya'da ziyaretlerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı sayın Ertuğrul Günay tarafından, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Maliye Eski Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret ettikten sonra "Unatıkan hastanede emin ellerde" “ şeklinde geldi

 
Toplam blog
: 40
: 645
Kayıt tarihi
: 30.12.11
 
 

PhD (Nükleer). Başka söze gerek yok bence... İçel'de yaşıyorum. ..