Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '10

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Başkan Türk ''Cumhuriyet ve ülkenin geleceği gençlere emanettir'' dedi

Başkan Türk ''Cumhuriyet ve ülkenin geleceği gençlere emanettir'' dedi
 

Başklan Türk,Gençlerimize sahip çıkalım dedi.


Mersin Akdeniz İlçe Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını dolayısıyla gençlerin bayramını kutladı.

Başkan Fazıl Türk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni Mersinli Gençlerin Bayramını kutladı. Başkan Türk, “19 Mayıs Bayramı’nın gençlerimize armağan edilmesi, gençlere verilen önemin ve değerin yansımasıdır. Gençler de, bu armağanın kıymetini iyi bilmelidir. Bir ülkenin geleceğini koruyacak ve geliştirecek olan gençlerdir. Genç nüfus geleceğe dair umutlarımızın her daim yeşermesini sağlayan değerli bir kazanımdır” dedi.

Başkan Fazıl Türk, mesajında, gençlerin bir ülkenin umudu ve geleceği olduğunu da vurgulayarak, “Bağımsız, özgür ve demokratik geleceğe inanan tüm gençlerimizin ve bütün yurttaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum. Gençlerimiz, başta siyaset kurumu olmak üzere hayatın her alanında aktif bir rol üstlenmelidir. Gençler her zaman yeni neslin temsilcileridir dedi

Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk sözlerine Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey yeni nesil, istikbal sizindir. Onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz’ şeklindeki sözünü de hatırlatarak, Cumhuriyetin ve ülkenin geleceğini gençlere emanet edildiğine işaret etti.

Başkan Türk, “Türkiye’de ve kentimiz Mersin’de, barışın, kardeşliğin ve hoşgörünün hüküm sürdüğü mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum” ifadesi ile açıklamasını sonlandırdı.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..