Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Başkan Türk'e sevgi seli devam ediyor...

Başkan Türk'e sevgi seli devam ediyor...
 

Akdeniz Belediye başkanı M.Fazıl Türk'e halkın yoğun ilgisi devam ediyor...


Mersin Akdeniz İlçe Belediye Başkanı M.Fazıl TÜRK’e günün ilk ziyareti Katolik Kilisesi Rahibi Roberto Ferrari tarafından gerçekleştirildi. Başkan TÜRK’ten çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Katolik Kilisesi Rahibi Ferrari, “Akdeniz Belediyesi başarılı bir belediye pratiğine sahip. Bunda Sayın Türk sizin payınız büyüktür. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kentte yaşayan bütün toplum kesimlerini olduğu gibi Katolik Kilisesi Cemaatini de çok önemsediklerini belirten Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl TÜRK.

“Akdeniz Belediyemize 8 belde belediyesinin katılımı ile yeni bir hizmet sürecine girdik. Hizmet götürmemiz gereken geniş bir alana sahibiz, bu nedenle gerekli yapılanmalarımızı ve organizasyonlarımızı tamamlayarak çalışmalarımıza başladık.

Bütün İlçemiz yaşayanlarına fayda getireceğine inandığımız bir dizi hizmet geçekleştireceğiz.. Bu hizmetlerimizi sizlerin vereceği destekle, görüşlerinizi alarak, sizlerle işbirliği halinde yapacağız. Sizlerle diyalog içinde olacağız. Her zaman düşünce ve önerilerinize açık olacağız. Kapımız sonuna kadar sizlere açıktır” dedi.


- Kazanlı Yaz Kampına katılan Yabancı Uyruklu Öğrenciler çalışmalarına verdiği destek için Başkan TÜRK’e teşekkür etti.

Başkan TÜRK’e günün ikinci ziyaretini Kazanlı Yaz Kampına katılan öğrenciler gerçekleştirdi. Kazanlı Çevre Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Deli ve 30 yabancı uyruklu öğrenci Başkan TÜRK’ü ziyaret ederek; Kazanlı'da gerçekleştirdikleri deniz kaplumbağaları için sahil temizliği, park-bahçe düzenlemesi ve okulların temizlenmesi ile ilgili çalışmaları için ve konaklamalarına verilen destek için teşekkür ettiler.

Kore, İngiltere, Sırbistan, İtalya, Kanada Fas gibi ülkelerden gelen konuklara büyük ilgi gösteren ve makamında ağırlayan Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl TÜRK öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; “Uzak Ülkelerden gelerek dünyaya, çevreye duyarlı çalışmalar yapıyorsunuz. Bu duyarlılığınızdan etkilenmemek mümkün değil, bu duyarlılığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Akdeniz Belediyesi olarak çalışmalarınıza bir nebze de destek oluyorsak ne mutlu bize. Sizlere, sizlerle birlikte çevresi için gönüllü olarak çalışan gençlere yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kimse Yokmu Derneği Akdeniz Belediyesi ile diyalog içinde olacak

Akdeniz Belediye Başkanı M.Fazıl TÜRK’e günün son ziyaretini Kimse Yokmu Derneği gerçekleştirdi. Mersin’de kimsesi olmayan, yardıma muhtaçların sorunlarını çözen bir dernek olduklarını belirten dernek müdürü Akif Bayram Taş, derneğin faaliyetlerine ilişkin Başkan Türk’ü bilgilendirdi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..